(Poistunut julkaisusta)

HR-konsultti Lohjan Opteamille
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2018

Haemme HR-KONSULTTIA pitkään määräaikaiseen, vähintään vuoden mittaiseen työsuhteeseen Lohjan Opteamin toimistolle.

Tässä tehtävässä työskentelet HoReCa- ja kaupan alan myyntipalvelussamme asiakaspalvelijana, työvuoroasioiden ehtymättömänä tietopankkina sekä tehokkaana tekijöiden ja töiden yhdistäjänä. Puhelin ja toiminnanohjausjärjestelmämme ovat tärkeimmät työkalusi, ja asiakkaiden työvuorotilausten vastaanottaminen ja täyttäminen, asiakaskäynnit, myyntitehtävät sekä ylipäänsä kaiken kattava ravintola- ja kaupan alan työvuoroihin liittyvä koordinointi ovat päiviesi ydintä. Tehtävä vaatii pelkäämätöntä vastuunotto- ja päätöksentekovalmiutta.

Meidän tiimissämme pärjää joustava tyyppi, jolta löytyy tarmoa töihin tarttumiseen, sinnikkyyttä ja loistavaa paineensietokykyä. Olet asiakkaan paras kaveri, joka viestii positiivisen asiallisella otteella niin yritysasiakkaiden kuin työntekijöidenkin suuntaan. Myyntipalvelun muu tiimi toimii tehtävässä tukenasi, mutta työ vaatii nopeita itsenäisiä päätöksiä ja kykyä ohjata asiakkaita ja työntekijöitä. Siksi on tärkeää, että pystyt pitämään homman määrätietoisesti kasassa myös työvuorovyöryjen ja puhelutulvien keskellä. Lisäksi edellytämme sinulta huumorintajua, sillä ihan tosikkona ei tässä tiimissä pärjää!

Tehtävä vaatii valmiutta liikkua Länsi-Uudenmaan alueella rekrytointitilaisuuksissa ja asiakaskäynneillä. Edellä mainittujen ominaisuuksien ohella arvostamme kokemusta HoReCa:n tai kaupan toimialalta sekä alalle sopivaa koulutusta. Aikaisempi kokemus asiakaslähtöisestä puhelintyöskentelystä sekä henkilöstöpalvelualalta katsotaan eduksi.

Toimistomme sijaitsee Lohjan keskustassa ja sovittuina ajankohtina työskentelemme myös Karkkilassa ja Nummelassa. Tule osaksi Opteamin loistavaa tiimiä kasvavalle ja dynaamiselle henkilöstöpalvelualalle, hae paikkaa heti!

Työvuorot sijoittuvat arkipäiville klo 8-16. Puhelinpäivystyksemme on auki ma-pe 6-19, la 7-16 ja su ja pyhät 11-17. Mikäli sinulle heräsi kysymyksiä, aluejohtajamme Mika Fräntilä antaa tehtävästä lisätietoja mika.frantila@opteam.fi.

Edellytykset työnsaannille: Asiakaspalvelija