HR-konsultti Helsinkiin
Temp-Team Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2022
Hyvä Temp-Team Suomen tuleva HR -konsultti,

tämä on hakukirjeemme sinulle. Mahtavaa, että päädyit tämän tekstin äärelle! Kirjoituksessamme kuvailemme sinulle meitä sekä tarjoamaamme HR -konsultin roolia ja toivomme tekstimme herättävän sinussa halua kuulua osaksi porukkaamme. Eiköhän aloiteta.


Mikä on Temp-Team Finland Oy? Olemme osa pohjoismaista henkilöstöpalvelualalla toimivaa Juhler Group -konsernia ja Temp-Team brändin alta meiltä löytyy kollegoita Ruotsista, Norjasta sekä Tanskasta. Tarjoamme asiakkaillemme palveluita henkilöstövuokrauksen, suorarekrytoinnin ja henkilötestauksen parista monipuolisesti eri toimialoille. Kotimaassa meillä on fyysiset toimistot Helsingin Pasilassa (sinun tuleva työpisteesi) sekä Tampereella ja Jyväskylässä.

Tuleva työyhteisösi koostuu kymmenestä aivan mahtavasta henkilöstä, joista Kristiina vaikuttaa Jyväskylässä, Reeta ja Linda Tampereella ja Aleksi, Essi, Hanna, Sofie, Marja-Liisa, Milla ja Mika Helsingissä. Olemme lämminhenkinen, kehitysnälkäinen ja huonolla huumorilla (toivottavasti pidät puujalkavitseistä) varustettu tiimi ja odotamme jo kovasti, että saamme sinut osaksi porukkaamme! Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat ihmislähtöisyys, uudistuminen, intohimo ja vastuullisuus. Nämä arvot näkyvät toiminnassamme työntekijöidemme, asiakkaidemme sekä toistemme kanssa ja toivomme niiden resonoivan myös sinussa.


Mitä olemme päänmenoksesi HR -konsulttina pähkäilleet? HR -konsultin rooli meillä tarjoaa sinulle ennen kaikkea mahdollisuuden kehittää ja syventää henkilöstöpalvelualan osaamistasi. Meillä pääset oppimaan, toteuttamaan, soveltamaan, oivaltamaan ja kehittämään uutta sekä innostumaan, välittämään, rakastamaan ja löytämään merkitystä työstäsi. Pääset jo heti kättelyssä työskentelemään omien toimeksiantojen ja asiakkuuksien pariin yhteistyössä myyntipäälliköidemme kanssa. Hoidat yhteistyökumppaneidemme monialaiset rekrytointi- ja henkilöstövuokraus toimeksiannot itsenäisesti alusta loppuun eli aina haettavan tehtävänkuvan ja profiilin määrittämisestä,  työsopimuksen tekemiseen ja työsuhteen hoitoon asti. Työviikkosi tulevat siis koostumaan monipuolisista rekrytoinnin sekä HR työn työtehtävistä asiakastyötä unohtamatta.

Saat työhösi kattavan perehdytyksen ja jokapäiväisen tuen HR -tiimiltämme, mutta haluamme antaa sinulle myös tilaa oivaltaa itse. Kuulemme myös mielellämme erityisosaamisestasi ja mielenkiinnon kohteistasi tietyn alan tai toimenkuvan rekrytointeihin ja HR työhön liittyen sekä haluamme kehittää tehtävänkuvaasi ja urapolkuasi meillä toiveesi huomioiden.


Toivomme sinun olevan ensi sijassa arvojemme mukainen ”meidän näköisemme” tyyppi. Kannustamme sinua oma-aloitteiseen, ratkaisukeskeiseen ja terveen kyseenalaistavaan työskentelytyyliin ja arvostamme suuresti myös haluasi kehittyä ja kehittää. Toiveidemme HR -konsultti osaa hahmottaa kokonaisuuksia, priorisoida työtehtäviä ja asettua palvelutilanteissa työntekijöidemme ja asiakkaidemme kenkiin, mutta kokee myös rutiinityön aika ajoin mielekkääksi ja viihtyy tarkkuutta ja huolellisuutta vaativan järjestelmätyön parissa. Toivomme, että sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä joko henkilöstöpalvelualalta tai sisäisestä HR- ja rekrytointityöstä. Etsimme HR -tiimiimme vahvistusta, joka pystyy kokemuksensa turvin tarttumaan tarmokkaasti toimeksiantojen ja asiakkuuksien kimppuun jo heti alkumetreillä. Toivomme, että tulet sujuvasti toimeen suomen ja englannin kielellä niin suullisessa kuin kirjallisessakin viestinnässä. Lisäksi on hyvin oleellista, että tulet myös hyvin juttuun MS Office ohjelmien, sähköpostin ja erilaisten tietokonejärjestelmien kanssa, sillä ne ovat tärkeimpiä työkalujasi puhelimen lisäksi.

HR -konsulttina työskentelet kokoaikaisesti (37,5 h/vko) joustavin työajoin vakituisessa työsuhteessa. Perehdytysvaiheessa pyrimme työskentelemään kanssasi toimistolta käsin ja tämän jälkeen voit tehdä töitä hybridimallimme mukaan joko etänä tai Pasilan toimistollamme. Työsuhteessasi noudatetaan HPL:n työehtosopimusta ja kuukausiperusteinen palkkasi työsuhteen alussa on 3000 – 3500 €/kk osaamisesi mukaan. Tarjoamme sinulle myös kattavat työterveyspalvelut, sairaskulu- ja matkavakuutuksen, matkapuhelinedun sekä kannustavan ja hyvinvoinnistasi välittävän työyhteisön.


Miten etenemme tästä? Soveltuvuudestamme juuri sinun työnantajaksesi emme toki vielä varmuudella voi sanoa ja siksi haluaisimmekin tutustua sinuun paremmin. Mikäli hakukirjeemme sai sinussa positiivia tunteita aikaan ja haluaisit kuulla meistä lisää, pistähän vastinetta tulille rekrytointijärjestelmämme kautta www.temp-team.fi – Työnhakijat – Avoimet työpaikat – HR Consultant Helsinkiin (TEMP-TEAM Finland Oy). Vastaanotamme hakemuksia 6.2.2022 asti ja aloitamme keskusteluita jo hakuajan puitteissa. Toivomme uuden kollegamme aloittavan helmi-maaliskuun 2022 aikana.

HR-konsultin rekrytointia meillä hoitaa HR Managerimme Hanna Rättö. Hanna vastaa mielellään lisätiedusteluihin puhelimitse 0408452251 (17.1.2022 alkaen) tai sähköpostitse hanna.ratto@temp-team.fi. Ensimmäinen tapaaminen tullaan toteuttamaan videoyhteyden välityksellä Hannan kanssa ja toisessa tapaamisessa pääset toimistollemme tapaamaan meitä kasvotusten. Lisäksi kärkihakijoille tullaan tekemään soveltuvuusarviointi, jonka pääset toteuttamaan etäyhteyksin sinulle sopivana ajankohtana.
 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1551375
  • Tehtäväalue: HR
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 6.2.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Hanna Rättö (hanna.ratto (a) temp-team.fi)
  • Puhelin: +358408452251
  • Sijainti: Helsinki