(Poistunut julkaisusta)

HR-konsultti Adeccolle Tampereelle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2018Työn kuvaus:
  Me Suomen Adeccossa olemme osa maailman suurinta henkilöstöpalvelualan toimijaa, Adecco Groupia. Meillä on maailmanlaajuisesti yli 5200 toimipistettä ja yli 32 000 työhönsä intohimoisesti suhtautuvaa kollegaa ympäri maailman.
Globaalista taustasta huolimatta työskentelemme lokaalisti ja tunnemme Suomen työmarkkinat kuin omat taskumme. Kotimaassa meidän kauttamme työskentelee päivittäin yli 3 000 taitavaa työntekijää asiakasyrityksissämme. Meidän työmme on yhdistää taitavia ihmisiä hyviin työpaikkoihin. Melko vaikuttavaa, vai mitä?
 

Etsimme meille kollegaa
HR-KONSULTIKSI
vakituiseen työsuhteeseen Adecco Finland Oy:n Tampereen tiimiin.
 
Haemme palveluhenkistä tiimipelaajaa, joka toimii aktiivisesti ja luontevasti asiakasrajapinnassa. Arvostamme sujuvaa vuorovaikutusosaamista sekä itseohjautuvaa, yhteistyökykyistä ja innokasta otetta. Pystyt työskentelemään tehokkaasti ja joustavasti dynaamisessa toimintaympäristössä sekä säilytät vakuuttavan ja ratkaisuhakuisen otteen myös paineen alla. Sinulla on hyvät valmiudet oppia uusia IT-taitoja. Työkielemme on suomen ohella englanti. Kansainvälinen kokemuksesi, työsuhdeosaaminen sekä kokemus rekrytoinnista ja asiakassuhteiden hoitamisesta katsotaan eduksesi.
Vastaat asiakkaidemme rekrytointien ja vuokraresursointien palveluprosesseista eri toimialoilla. Adeccolla HR-konsultti hallitsee kokonaisvaltaisen toimeksiantojen läpiviennin, johon kuuluu:
- asiakastapaamiset
- speksaukset
- hakuviestintä
- haastattelut
- kandidaattiesittelyt sekä
- asiakkaiden tukeminen valintapäätöksissä.
 
 
Tehtävässä viestit lisäksi tehokkaasti sidosryhmille koko prosessin ajan. Huolehdit asiakasyrityksissämme työskentelevien Adecco Finlandin työntekijöiden työsuhdeasioista, kuten:
- työsopimusasioista
- perehdyttämisestä
- työntekijäviestinnästä
- työsuorituksen arvioinneista sekä
- urasuunnittelusta
 

Tarjoamme sinulle vahvuuksiesi mukaan muotoutuvan tehtävänkuvan. Monipuolinen tehtävä pitää sisällään vastuualueita aina rekrytoinneista työsuhde-elinkaarien hallintaan.  Sinua odottaa vastuullinen rooli, jossa pääset kasvamaan ja kehittymään HR-alan ammattilaisena. Toivotamme uuden tiimiläisen tervetulleeksi iloiseen ja energiseen joukkoomme sekä osaksi kasvutarinaamme.
 

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Team Leader Tiinaleena Anttila, p.050 386 9841. Haethan tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.09.2018 osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat tai lähettämällä ansioluettelosi ja hakukirjeesi palkkatoiveineen osoitteeseen tiinaleena.anttila@adecco.fi . Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.Asiakkaan tehtävänimike:  Henkilöstökonsultti


Sijainti:  TAMPERE


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Tiinaleena Anttila, 050 386 9841


Toimipaikka:  Tampere