(Poistunut julkaisusta)

HR Konsultti Adeccolle Ouluun
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2019Työn kuvaus:
  Adecco Finland Oy on osa maailman suurinta henkilöstöpalvelualan toimijaa, Adecco Groupia. Meillä on maailmanlaajuisesti yli 5200 toimipistettä ja yli 32 000 työhönsä intohimoisesti suhtautuvaa kollegaa ympäri maailman. Ihan jokainen Adeccolainen on auttamassa sinua palkkaamaan mahtavia ihmisiä tai löytämään unelmiesi työpaikan. Suomessa Adecco-perheeseen kuuluu Adeccon lisäksi rakennus- ja kaivostoimialan henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistunut Sihti. 

Oulun toimipisteessä työskentelee yhteensä 11 Adeccolaista ja Sihtiläistä. Kasvuvauhtimme on kova, ja haemmekin nyt Oulun toimistollemme

HR KONSULTTIA TEKNOLOGIATEOLLISUUDEN ASIAKKUUKSIIN

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja alustava kesto on 2019 vuoden loppuun. Työsuhteen jatko määräaikaisuuden jälkeen on mahdollista.  

Miksi haemme konsulttia? 

Teknologiateollisuudessa toimivien asiakasyritysten henkilöstötarpeet ovat voimakkaassa kasvussa, joten haluamme omalta osaltamme varmistaa asiakkaidemme menestyksen osaavan ja motivoituneen henkilöstön avulla. 

Mitä työhösi kuuluu?

Tehtävänäsi on etsiä asiakkaillemme juuri heille sopivia työntekijöitä. Tulet toimimaan asiakasvastuullisena henkilönä nimetyille asiakkuuksille ja varmistamaan, että heidän henkilöstötarpeet tulevat täytetyksi. Toimit myös vuokratyöntekijöiden yhteyshenkilönä ja vastaat heidän työsuhdeasioista. Työhön sisältyy työntekijöiden hakemista, työhaastatteluja, työsuhdeasioiden hoitamista, asiakasyhteistyötä. 

Millaista työntekijää haemme?

Haemme henkilöä, jolla on joko työn tai opiskelujen kautta hankittua ymmärrystä teknologiateollisuudesta. Varsinkin elektroniikka-alan osaaminen on tässä tehtävässä iso plussa. Kaikki kokemus HR alalta katsotaan eduksi, mutta se ei ole pakollista. Konsultin työ on nopeatempoista, mutta tarkkuutta vaativaa, joten viihdythän hyvin juuri tämänkaltaisessa tehtävässä. Työssä vaaditaan niin ikään hyviä kommunikaatiotaitoja, paineensietokykyä, tehokkuutta sekä kykyä mukaantua muuttuviin tilanteisiin. Odotamme hakijalta myös englannin kielen taitoa. 

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä erittäin mielenkiintoisten asiakkaiden kanssa nopeasti kasvavalla toimialalla. Pääset hyödyntämään jo aikaisemmin hankittua tietotaitoa, mutta varmasti myös oppimaan uutta. Tässä työssä et kahta samanlaista päivää näe! Tarjoamme myös vastuuta ja mahdollisuutta ottaa haltuun isompaakin kokonaisuutta, mikäli sinulla on siihen motivaatiota ja kykyjä. Pääset työskentelemään osana tiimiä, jossa on hyvä tekemisen meininki ja tavoitteet ovat korkealla.

Kiinnostuitko?

Mikäli tämä tehtävänkuvaus puhutteli sinua, jätäthän hakemuksesi sähköpostilla helen.vesik@adecco.fi viimeistään 24.02.2019. Laitathan hakemukseesi myös palkkatoiveen. Lisätietoja tehtävästä antaa Helen Vesik 040 167 8094. 

Asiakkaan tehtävänimike:  Henkilöstökonsultti


Sijainti:  OULU


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Helen Vesik, 0401678094


Toimipaikka:  Oulu