(Poistunut julkaisusta)

HR-konsultti Adeccolle Hyvinkäälle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2018Työn kuvaus:
  Etsimme positiivista, oma-aloitteista ja joustavaa henkilöstöhallinnon ammattilaista Hyvinkään toimistolle HR-konsultiksi toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.
 
Tehtäviisi kuuluvat:

  • Hakuprosessin itsenäinen hoitaminen
  • Yhteydenpito työnhakijoihin ja asiakkaisiin
  • Työsuhdeasioiden monipuolinen hoitaminen
  • Työpaikkailmoitusten laatiminen ja julkaiseminen
  • Muut henkilöstöhallinnon tehtävät ja yleiset toimistotyöt

Toivomme sinulla olevan muutaman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä henkilöstövuokrauksen parissa. Työssä menestyminen vaatii aktiivista ja vastuullista työotetta, jossa asiat viedään onnistuneesti maaliin saakka. Sujuva suomen- ja englanninkielen osaaminen on välttämätöntä.Työn luonne vaatii paloa henkilöstöhallinto alaa kohtaan,  ja se välittyy asiakkuuksien kokonaisvaltaisena hoitamisena ja työntekijöidemme työhyvinvoinnista välittämisenä.
 
Tarjoamme sinulle näköalapaikan johtavassa, kansainvälisessä henkilöstöpalvelun yrityksessä, sekä mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen. Työ on vaativaa, mutta vastapainoksi saat ammattitaitoisen tiimin ympärillesi sekä kattavan perehdytyksen tehtävääsi.
Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaisesti. Haethan tehtävää pikaisesti, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.  Hakuaika päättyy 6.7.2018.
Lisätietoja tehtävästä antaa Yksikön päällikkö Hannele Hämäläinen 040 7046831  tai hannele.hamalainen@adecco.fi
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Henkilöstökonsultti


Sijainti:  HYVINKÄÄ


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Hannele Hämäläinen, 040 704 6831


Toimipaikka:  Hyvinkää