(Poistunut julkaisusta)

HR-konsultti, Adecco Turku
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2019

Haemme Turun toimipisteellemme uutta tiimin jäsentä HR-konsultin tehtävään. Tehtävän pääpaino on hakuprosessien suorittamisessa ja erinomaisten työntekijöiden löytämisessä asiakkaillemme. Tehtävä on aluksi noin vuoden määräaikainen sijaisuus ja alkaa sopimuksen mukaan.

HR-konsultin tehtäviin kuuluvat:
• Säännöllinen yhteydenpito asiakkaisiin ja työnhakijoihin
• Työpaikkailmoitusten kirjoittaminen ja julkaiseminen, työhakemusten käsittely, hakijoiden haastatteleminen sekä hakijoiden esitteleminen asiakkaillemme
• Yhteydenpito työntekijöihin
• Työsopimusten laatiminen, uusien työntekijöiden perehdyttäminen sekä muut työntekijöiden työsuhteisiin liittyvät tehtävät
• Toiminnanohjausjärjestelmän ylläpito
• Mahdollisuus lisämyynnin tekemiseen ja vastuisiin asiakkuuksista kokemuksestasi ja kiinnostuksestasi riippuen

Toivomme että sinulla on jo aikaisempaa kokemusta rekrytoinneista, henkilöstövuokrauksesta ja/tai työsuhdeasioista. Hakemamme henkilö nauttii työskentelystä nopeatempoisessa ja energisessä ympäristössä. Sinulla on aito kiinnostus ihmisiin ja omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot. Työskentelytapasi on oma-aloitteinen, ripeä ja asiakaspalveluhenkinen. Tehtävässä edellytetään erinomaista suomen kielen taitoa ja hyvää englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle työpaikan maailman johtavassa HR-palveluyrityksessä, kattavan perehdytyksen sekä mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen. Adeccolla pääset tekemään merkityksellistä työtä ja yhdistämään työnantajat ja työnhakijat keskenään. Tukenasi on kokenut tiimi, jossa pääset kasvattamaan monipuolisesti osaamistasi. Adeccolla sinua odottaa iloinen, kannustava ja osaava työyhteisö, joka nauttii yhdessä menestymisestä.

Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14.7. Liitä mukaan ansioluettelo ja palkkatoive. Lisätietoja tehtävästä antaa 3.7. klo 15-16 ja 5.7. klo 10-11 Adeccon Turun yksikön päällikkö Piritta Salli, puh. 046 876 0323.