HR-KEHITYSPÄÄLLIKKÖ
Verkkokauppa.com Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2019

Haussa on Helsingin pääkonttoriin uuteen työtehtävään

HR-KEHITYSPÄÄLLIKKÖ

Tunnetko toimivien HR-prosessien ja -järjestelmien maailman sekä henkilöstön kehittämisen vaikutukset tulokselliseen liiketoimintaan etkä epäile tarttua rohkeasti uusiin haasteisiin ja toimia hands-on otteella? Tässä uudessa ja mielenkiintoisessa HR-kehityspäällikön tehtävässä vastuullesi kuuluvat yrityksen HR-prosessien, -järjestelmien ja yhtiön henkilöstön, palkitsemisen, rekrytoinnin kuin työnantajakuvan kehittäminen. Tehtävänäsi on tukea liiketoimintaa, johtoa, esimiehiä ja henkilöstöammattilaisia sekä varmistaa, että yrityksessä kehitetään strategiaa vastaavaa osaamista. Toimit esimiehenä henkilöstöasiantuntijoillemme, jotka kehittävät henkilöstömme työhyvinvointia, HR-prosesseja ja järjestelmiämme.

Yhdessä muun HR-organisaation kanssa autat ja tuet esimiehiä työsuhde- ja työsuhteen elinkaareen liittyvissä asioissa. Samalla sinulle on tuttua erilaisten prosessien kehittäminen sekä esimiesten kouluttaminen. Tulet tehtävässäsi raportoimaan henkilöstöjohtajalle ja toimit tiiviissä yhteistyössä yrityksen työsuhdepäällikön kanssa.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää sinulta usean vuoden käytännön työkokemusta HR-työstä ja näyttöä itsenäisestä ja tuloksellisesta työskentelystä HR-kehityshankkeiden eteenpäinviemiseksi sekä soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Lisäksi olet vahva HRD-asioiden ammattilainen ja sinulla on kokemusta HR ja HRD-järjestelmistä (Mepco HRM, työvuorosuunnittelu luetaan eduksi), työlainsäädännön ja kaupan työehtosopimuksen soveltamisesta. Esimiehenä olet sparraava HR-generalisti, joka pystyy tukemaan tiimiään kokeneen osaajan valmentavalla otteella.

Sinulla on kyky ymmärtää liiketoimintaa ja pystyt omalla toiminnallasi tuottamaan arvoa sekä liiketoiminnalle että henkilöstölle. Käytännön työssä olet ratkaisukeskeinen ja suunnitelmallinen asioiden toimeenpanija sekä tartut rohkeasti monenlaisiin tehtäviin rutiineja kaihtamatta. Olet innostuja ja innostat myös muita toimimaan yhteisten tavoitteiden mukaisesti. Tarvittaessa puutut epäkohtiin ripeästi. Osaat huomioida erilaiset näkemykset ja sinut tunnetaan hyvistä yhteistyö- ja vuorovaikutustaidoistasi.

Työskentelet järjestelmällisesti ja hallitset luontevasti kokonaisuuksia. Toisaalta tilanteesta riippuen toimit joustavasti ja pystyt työskentelemään paineen alla ripeästi ja laadukkaasti. Lisäksi kommunikoit luontevasti organisaation kaikilla tasoilla. Olet ehdottoman oma-aloitteinen ja tavoitteellinen. Viet hankkeet menestyksekkääseen lopputulokseen ja tuot rohkeasti esiin oman ammattitaitosi ja kehitysehdotuksesi. Ennen kaikkea toivomme sinulta vahvaa sitoutumista omaan työhön ja innostusta monialaisiin henkilöstötehtäviin, lisäksi katsomme sujuvan englannin kielen taidon eduksesi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn monipuolisten henkilöstöasioiden parissa nuorekkaassa, menestyvässä ja vahvasti kasvavassa yrityksessä. Olemme Suomen tunnetuin ja vierailluin verkkokauppa ja roolissasi olet mukana kehittämässä Verkkokauppa.comin liiketoimintaa ja henkilöstökäytäntöjä.

Jos kiinnostuit tehtävästä lähetä hakemus, CV ja palkkatoivomus 28.4.2019 mennessä osoitteeseen taina.suorsa@verkkokauppa.com otsikolla ”HR-kehityspäällikkö”. Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöjohtaja Taina Suorsa sähköpostitse taina.suorsa@verkkokauppa.com. Toteutamme haastatteluja jo hakuprosessin kuluessa.

 

Tietosuojaseloste

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1256221
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Sähköposti: Lähetä sähköpostia
  • Sijainti: Helsinki
  • Lisätietoja antaa: tyopaikat@verkkokauppa.com