HR-johtaja
Nurminen Logistics Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2021

Henkilöstöjohtajana pääset monipuoliseen tehtävään, jossa vastaat henkilöstöstrategian määrittelystä ja toteuttamisesta yhteistyössä liiketoimintojen ja valittujen yhteistyötahojen kanssa. Pääset kehittämään henkilöstöhallinnon prosesseja, tukemaan johtamisen ja työyhteisöjen kehittymistä  ja osallistumaan henkilöstöpalveluiden pitkän aikavälin suunnitteluun.  Lisäksi henkilöstöresurssisuunnittelu, motivoituneen ja osaavan henkilöstön rekrytointi, perehdytykset sekä henkilöstön ja esihenkilötoiminnan osaamisen kehittäminen ja henkilöstötyytyväisyyden seuranta sekä kehittäminen ovat osa toimenkuvaasi.

Toivomme, että olet hoitanut laaja-alaisesti työsuhteen elinkaaren hallintaan liittyviä tehtäviä, toiminut liiketoimintalähtöisessä HR-roolissa mukana liiketoiminnassa ja sinulla on halu tukea yrityksen henkilöstöä. Tehtävään kuuluu sekä päivittäisiä tehtäviä että uuden kehittämistä, joten toivomme sinun motivoituvan molemmista.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja pystyt kommunikoimaan sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi. Omaat aktiivisen liiketoiminnallisen otteen, olet oma-aloitteinen, analyyttinen ja positiivinen. Innostat muut mukaan muutokseen.

Tervetuloa joukkoon!

Lisätietoja antaa MPS-konsultti Roy Herold ke 6.10. klo 9-10 ja ke 13.10. klo 15-16, puh. 040 060 1760. Lähetä hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 17.10.2021 mennessä.

Sijainti: Satamakaari 24, Helsinki

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä MPS-Yhtiöiden kanssa.

MPS on suomalainen johtajuuden ja työsuhteen elinkaaren asiantuntija. Yli 45 vuoden kokemuksella tiedämme, että hyvä johtaminen ja motivoitunut henkilöstö ovat lähtökohta liiketoiminnan menestykselle. Autamme asiakkaitamme osaajien arvioinnissa ja löytämisessä sekä yksilöiden ja organisaatioiden kehittämisessä. Suomen toimistomme ovat Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella, Turussa ja Vaasassa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1504884
  • Tehtäväalue: HR
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki