(Poistunut julkaisusta)

HR-johtaja
Seure Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

Oletko HR-alan vahva ammattilainen, jolla on selkeä visio tulevaisuuden työelämästä ja työkalut lähteä vastaamaan työn murroksen haasteisiin? Onko intohimosi rakentaa vaikuttavia henkilöstöratkaisuja? Etsimme joukkoomme HR-johtajaa, joka uskaltaa olla edelläkävijä. Arvostat myös sujuvia ja laadukkaita prosesseja, sekä ymmärrät huolella mietittyjen henkilöstökäytänteiden arvon liiketoiminnassa.

Meillä saat aidosti olla osana jotain arvokasta. Seuressa teemme työtä ja toteutamme palveluita, joilla tuetaan vahvasti asiakkaidemme työvoiman saatavuutta. Työvoimaa, joka takaa ammattitaitoista ja parasta palvelua niin lapsille päiväkodeissa ja kouluissa, kuin kotihoidon ja erikoissairaanhoidoinkin asiakkaille. Yrityksenä olemme monella tapaa ainutlaatuinen – ketterä kasvuyritys, jossa saa työskennellä henkilöstöpalvelualan näköalapaikalla valtakunnan suurimpien työnantaja-asiakkaiden kanssa. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 98 miljoonaa euroa ja toimintamme kasvaa jatkuvasti.

Henkilöstövuokraus on yksi keskeisimmistä palveluistamme. Meitä seurelaisia työskentelee päivittäin yli 2 000 asiakkaidemme kohteissa. Tämä tarkoittaa vuodessa yli 12 000 aktiivista työntekijää ja lähes 5 000 uutta rekrytointia. Toimistollamme Sörnäisissä rattaita pitää pyörimässä yli 200 innostunutta seurelaista. Työntekijämme ovat onnistumisemme ydin, ja heidän kokemuksiensa sekä työnantajakuvamme johtaminen on HR-työmme keskiössä. Tämä yhdistettynä asiakkaidemme kokemukseen osaavasta, riittävästä ja oikein mitoitetusta henkilöstöstä luo tehtävämme perustan.

Sinä ja tiimisi olette keskeinen osa liiketoimintaamme. Onnistumistasi työssäsi tukee yhtiön johtoryhmä, johon kuulut. Verkostosi keskiössä ovat asiakkaidemme HR-ammattilaiset. Sinulla on kokonaiskuva asiakkaidemme tarpeista ja odotuksista, työelämän trendeistä, alan tutkimustiedosta sekä hr-analytiikan hyödyntämisestä. Näiden avulla vaikutat vahvasti asiakas- ja työntekijäkokemuksen luomiseen.

Tutustu Seureen tarkemmin täältä.

Vastuualueinasi ja tehtävinäsi ovat ainakin nämä:

 • Vastaat työntekijäkokemuksen johtamisesta
 • Omistat yhtiön HR-prosessikokonaisuuden
 • Kehität sekä prosesseja että kaikkia henkilöstökäytäntöjä ja osallistut niiden tuotteistamiseen siltä osin kuin ne kuuluvat yhtiön palvelustrategiaan
 • Vastaat HR-toiminnosta


Arvostamme, että:

 • Sinulla on vankka kokemus HRD:stä ja HRM:stä
 • Olet työskennellyt liiketoimintaympäristössä
 • Muutkin kuin sinä itse osaavat kertoa aiemmista onnistumisistasi vastaavanlaisessa tehtävässä
 • Sinulla on rohkeutta haastaa niin omia, työyhteisön kuin asiakkaidenkin ajatuksia ja intoa kehittää kanssamme asiakkaiden ja työntekijöiden odotukset ylittäviä ratkaisuja


Tarjoamme sinulle:

 • Tilaisuuden jättää jälkesi henkilöstöalan kehittyvään maailmaan
 • Muutoksessa olevan yrityskulttuurin, jossa rohkeus ja innovatiivisuus ovat arvossa
 • Työyhteisön vankkumattoman tuen


Jäikö jokin askarruttamaan mieltäsi? Tehtäviin liittyviin kysymyksiin vastaa toimitusjohtajamme Anne Sivula. Annen tavoitat numerosta 040 576 5096 perjataina 20.9. klo 9-11 ja keskiviikkona 25.9. klo 15-17.

Haku päättyy sunnuntaina 29.9.2019 , mutta teemme haastatteluja jo hakuajan sisällä. Lähetäthän hakemuksesi siis mahdollisimman pian! Liitä hakemuksesi liitteeksi CV:si ja kerro meille myös palkkatoiveesi.