HR-järjestelmien käyttäjätuki, VTT, Espoo
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.11.2021
Etsimme nopealla aikataululla asiakkaallemme VTT:lle henkilöä avustamaan yrityksen HR-järjestelmien ylläpitotehtävissä. Haemme henkilöä, joka on aidosti innostunut tuottamaan kollegoillensa huippuluokan palvelukokemuksen ja joka innostuu paitsi ongelmanratkaisusta myös rutiininomaisista tehtävistä löytäen niistä itselleen aina uutta ammennettavaa. Positio on määräaikainen 4kk, joten se soveltuu mainiosti esimerkiksi opintojen loppuvaiheeseen tai ohelle. Tehtävässä työskentelet usean eri järjestelmän kanssa, joten toivomme sinulta jo hieman aiempaa kokemusta järjestelmäylläpidosta. Mikäli tunnistit itsesi, lue lisää alta ja hae paikkaa pian, sillä etenemme prosessissa heti sopivan henkilön löydyttyä.
KUVAUS
HR-järjestelmien käyttäjätukena toimit tiiviissä yhteistyössä tiimisi kanssa, vastaten VTT:n HR-järjestelmien ylläpidosta ja tuesta pääkäyttäjäroolissa. Työtehtäviisi kuuluvat pääsääntöisesti henkilöstön ja HR-kollegoiden päivittäinen neuvonta ja tuki erilaisissa teknisissä kysymyksissä. Kokemuksen karttuessa tehtäviisi voi sisältyä myös järjestelmien pienkehitysprojekteja.

Tarjoamme


* Kattavan perehdytyksen
* Mukavan ja asiantuntevan työyhteisön ja tiimin tuen


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* HR-järjestelmien päivittäinen ylläpito ja tuki
* Henkilöstön tukeminen ja neuvonta

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva korkeakoulutausta/opiskelija
* Jotain aiempaa työkokemusta käyttäjätuesta, tietämys HR-prosesseista katsotaan eduksi
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Työntekijänä olet:


* Asiakaspalveluhenkinen
* Itseohjautuva
* Tehokas ja ratkaisunkeskeinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 4kk, jatko mahdollinen (osa-aikaisena)
* Sijainti: Espoo + etätyö
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä VTT:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
VTT on yksi Euroopan johtavista tutkimuslaitoksista. VTT:n tehtävä on edistää tutkimuksen ja teknologian hyödyntämistä ja kaupallistamista elinkeinoelämässä ja yhteiskunnassa. He kääntävät tieteen ja teknologian avulla suuria globaaleja haasteita yritysten ja yhteiskunnan kestäväksi kasvuksi. He tuovat yhteen ihmiset, yritykset, tieteen ja teknologian ratkaistakseen aikamme suurimpia haasteita. Näin he luovat kestävää kasvua, työpaikkoja ja hyvinvointia ja tuovat eksponentiaalista toivoa maailmaan.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1520226
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo