(Poistunut julkaisusta)

HR-järjestelmien asiantuntija
SOK

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019

Oletko kokenut HR-järjestelmien kehittäjä? Meillä on tarjota sinulle rooli IT:n ja liiketoimintamme keskeltä, jossa rakennat yli 40 000 kollegallesi arjen työtä auttavia ja sujuvoittavia ratkaisuja sekä työkaluja. Jos haluat syventää osaamistasi moderneista HR-järjestelmistä tai lisätä osaamispalettiisi kokemuksia Suomen suurimman vähittäiskaupan matkassa, nyt on oiva tilaisuus hypätä matkaamme. Miksi? Siitä seuraavaksi lisää.

Haluamme tiukasti kehityksen harjalla pysyen ja työntekijäkokemusta vaalien tarjota työntekijöidemme käyttöön modernit ja heitä parhaiten palvelevat työkalut. Näin ollen modernisoimme ja kehitämme päämäärätietoisesti HR-järjestelmiämme ja -työkalujamme. Tästä juuri on sinun työssäsi kyse.

Meillä pääset saman tien mukaan HR-järjestelmiemme kehitystyöhön ja talomme digitalisoitumisen eteenpäinviemiseen. Tänä vuonna tulet ottamaan kanssamme käyttöön maailman johtavaa pilvipohjaista Workday-henkilötietojärjestelmää sekä työntekijöillemme tarkoitettua työvuorosuunnittelun mobiiliratkaisua. Koska samaan aikaan organisoimme omaa toimintaamme, meillä on loistava mahdollisuus katsoa sinun kiinnostustasi vastaavia, motivoivia rooleja niin nykyisistä kuin tulevista kehitysprojekteistamme. Saat vastuullesi määritystyötä ja järjestelmien osa-alueiden testausta sinulle sopivalla painotuksella. Myös projektipäällikön roolissa toimiminen voi halutessasi olla osa työtäsi. Katsotaan sinulle sopiva kokonaisuus sitten yhdessä aloitettuasi työkaverinamme.

Työmme tavoitteet linkittyvät hyvin kiinteästi läpiviemiimme projekteihin tai niiden osiin – niiden toteutumiseen suunnitellussa aikataulussa ja budjetissa. Tämän vuoden merkittäviä hankkeita seuraa niiden jatkokehitysprojektit sekä uudet liiketoiminnoillemme sekä työntekijöillemme arvoa tuottavat hankkeet. Ei tarvitse olla suuri ennustaja nähdäkseen, että tässä vauhdissa tekemistä riittää sinulla ja 15 osaajan tiimillämme jatkossakin.

Vakuuttaisiko tämä sinut tulemaan työkaveriksemme?

1. Meillä pääset vaikuttamaan siihen, miltä yli 40 000 eri alan ammattilaisen arki näyttää ja tuntuu. Vaikka harvemmin saamme työstämme risuja tai ruusuja, ymmärrämme työmme merkityksellisyyden ja tärkeyden kaikille S-ryhmäläisille.

2. Olemme tuoneet päätöksentekoa lähelle tekemistä, joten vastuu onnistumisestamme on sinulla ja meillä yhdessä. Olet itse oman työsi ohjaksissa ja ideasi sekä näkemyksesi kuullaan.

3. Mikäli sinua kiinnostaa syventää osaamistasi HR-järjestelmäkehityksessä, Suomessa ei ole toista toimijaa, jonka tekemisen mittaluokka ja monimuotoisuus tarjoaisi vastaavia mahdollisuuksia. Pääset perehtymään Workday-järjestelmään, ja toisinaan työtäsi rikastuttavat liiketoimintamme erityispiirteistä johtuvat räätälöinnit kehitystyössämme.

4. Meillä on HR-järjestelmäkehityksessä – ja talossa muutenkin – positiivisen tekemisen meininki. Olemme onnistuneesti ketteröittäneet omaa tekemistämme. Teemme töitä spinteissä ja harvemmin seisomme tumput suorina tuiskussa. Meillä on selkeät yhteiset päämäärät sekä vahva halu tehdä ja onnistua. Autamme aina kaveria ja pidämme huolen, että sinulla on kaikki edellytykset onnistua työssäsi.

5. Tämän roolin ei tarvitse olla sinun viimeinen tehtäväsi talossamme vaan isona talona meidän on mahdollista tarjota osaamisellesi ja urallesi vaihtoehtoisia kehityspolkuja. Tuemme jatkuvaa oppimistasi ja varmistamme sinulle joustot arkesi sujuvoittamiseksi. Myös henkilöstöetumme ovat mielestämme mielekkäitä ja reiluja.

Näihin kiinnitämme huomiota

Haemme tähän rooliin nyt kokenutta osaajaa. Tämä tarkoittaa nimenomaan kokemusta HR-järjestelmien kehittäjänä. Tehtävässä menestyminen ei välttämättä vaadi syvää teknistä kyvykkyyttä tai teknologiaosaamista. Olet kuitenkin toiminut järjestelmä- tai HR-asiantuntijana järjestelmäprojekteissa ja projektiryhmissä ja osallistunut liiketoimintamäärittelyihin tai mahdollisesti testannut järjestelmiä. Jos olet työskennellyt järjestelmätuessa, siitäkin on varmasti hyötyä. Kuten huomaat, tähän rooliin voit hypätä hyvin erilaisella työkokemuksella HR- tai järjestelmäkehitystehtävistä.

Tämä tehtävä vaatii mielestämme ratkaisukeskeistä ja itseohjautuvaa työskentelyotetta. Et vierasta hyvin erilaisten ihmisten kanssa työskentelyä vaan taidat vuorovaikutteisen työskentelyn projektien erilaisissa rooleissa. Tunnistat, mitkä ovat onnistumisen elementit järjestelmien kehittämisessä ja käyttöönotossa ja tartut määrätietoisesti toimeen. Olet ehdottomasti tekijä ja vastuunkantaja. Työskentelysi on bisneskriittisten ja luottamuksellisiin tietoihin liittyvissä järjestelmissä tarkkaa ja jämäkkää.

Miltä vaikutti? Tuntuuko sinusta siltä, että olet etsimämme osaaja?

Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 6.5.2019 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten älä suotta odota viimeiseen päivään asti.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, järjestelmäpäällikkö Eddien juttelee mielellään niistä kanssasi lisää. Hänet tavoitat parhaiten 23.4 klo 9-10 ja 2.5 klo 14-15 numerosta 0503882014. Voit myös laittaa sähköpostia eddie.jern@sok.fi.