HR-järjestelmäkonsultti, Solaforce, Espoo
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2020
Haemme Solaforcelle talous- tai henkilöstöhallinnon taustan omaavia konsultteja tukemaan Solaforcen asiakkaita HR-järjestelmän käyttöönotoissa. Jos haluat osaksi vauhdikasta ja nopeasti kasvavaa ympäristössä, jossa tuotteena on markkinoiden modernein HR-järjestelmä - lue alta lisää ja hae linkistä jo tänään!
KUVAUS
Tehtävässä pääset mukaan Solaforcen asiakkaiden HR-käyttöönottoprojektien suunnitteluun, toteutukseen ja asiakastukeen. Työskentelet alkuun pienissa tiimeissä ja myöhemmin pääset kokeilemaan siipiäsi myös itsenäisesti. Olet tärkeässä roolissa tukemassa, että asiakkaat pääsevät tutuiksi uunituoreeseen HR-järjestelmäänsä ja asiakaspalveluhenkisyytesi onkin avain menestykseen!

Solaforcen voimakkaan kasvun myötä tehtävänkuvaukset ja vastuut kehittyvät nopeasti ja uramahdollisuudet jatkossa avautuviin tehtäviin ovat hyvät. Solaforce tarjoaa koulutuksen tehtävään sekä mahdollisuuden kasvaa HR-järjestelmien asiantuntijaksi tai kehittää jo hankittua HR-järjestelmä osaamista.

Avoinna on kaksi paikkaa:


* Konsultti: työsi on fyysisesti pääasiassa Solaforcen asiakkaiden ympäristöissä valtakunnallisesti
* Support-konsultti: työsi on pääasiassa asiakastukea Solaforcen toimistolla. Tähän rooliin on toki mahdollisuus tuoda myös asiakasvierailuja.


Tarjoamme


* Mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa yhdessä yrityksen kanssa
* Kattavan perehdytysohjelman
* Mahdollisuuden tehdä merkityksellistä työtä laajassa asiakasjoukossamme, asiakkaidemme arkea helpottaen ja yrityksemme kasvua tukien
* Työyhteisö on viihtyisä ja rento ja käyttöösi saat uusimmat työvälineet

TYÖNKUVA
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva korkeakoulututkinto (AMK/yliopisto)
* Muutaman vuoden työkokemus talous- tai henkilöstöhallinnosta tai niiden järjestelmistä
* Kokemusta IT-projektien asiakasrajapinnassa toimimisesta
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi


Persoonaltasi olet oma-aloitteinen, systemaattinen ongelmanratkaisija. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa, ja viihdyt asiakaspalveluhenkisessä roolissa.

Etenemme haastatteluvaiheeseen heti sopivien henkilöiden haettua paikkaa. Tehtävään valittu henkilö työllistyy asiakasyritykseemme.
MUUTA TIETOA
Solaforce on HR-järjestelmiä kehittävä yritys, joka tarjoaa markkinoiden moderneinta HR-järjestelmää. Solaforcen asiakaskunta koostuu sekä kotimaisista että kansainvälisistä yrityksistä ja julkishallinnon organisaatioista. Solaforcen HR-järjestelmä erottuu sekä korkealaatuisen käyttäjäkokemuksen kautta että innovatiivisten toiminnallisuuksien ansiosta. Esimerkiksi tekoälyn kehittäjänä HR-järjestelmässä Solaforce on edelläkävijä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1399693
  • Tehtäväalue: Tekniikka
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo