(Poistunut julkaisusta)

HR-järjestelmäihminen (Mepco Web)
Integrata

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2020

Vaikka johto tekee parhaansa, kasvamme siitä huolimatta*. Maltillisen kasvun markkinoilla etsimme Mepco Web -järjestelmän saloihin sukeltavaa tekijää, joka saa happensa hallinnollisista HR-hommista ja puhaltaa asiakasrajapintaan huomisen hooärrää.

Mikä homma?

Mepco HRM on sinulle tuttu. Ellei ole, tiimi kyllä kouluttaa sen saloihin sekä tapaamme tehdä ja määrittää HR-prosessit. Tulet siis tiimimme täysivaltaiseksi (mutta et välttämättä -mieliseksi) jäseneksi. Tämä tarkoittaa, että uuden Mepco Web -tiimin mukana pääset rakentamaan raameja ja luomaan tiimitapoja tehdä. Meillä on myös selkeät asiakkuudenhallintamallit – asiakkaista pidetään huolta ja heitä tavataan säännöllisesti. Valmius tehdä asiakastyötä on siis tehtävässä a ja vähän o:kin.

Tavallinen työpäiväsi sisältää lisäksi ao. asioita:

  • Työsuhteen elinkaaren tuottaminen painottuen palkkojen hallintaan
  • HR-prosessien määritys asiakkaille
  • Konsultointi
  • Asiakashuolenpito

Tulet töihin esihenkilöttömään organisaatioon, jossa johtaminen toteutetaan palveluna. Sinä päätät sekä säätelet omaa tarjotinta ja työaikaasi. Soolosuoritusta ei silti kukaan odota. Saat työhösi koko tiimin kannustuksen ja takuuvarmasti tukea: alkuvaiheessa Mepco Web -projekteja tehdään kahden konsultin väkivahvuudella ja jatkossakin tiimi tukee työtäsi taustalla.

Olemme kolmella paikkakunnalla yksi tiimi, jonka työtila on käytännössä pikaviestipalvelussa ja kaikki työkaverit täppäyksen päässä. Tukenasi on yli 90 hengen yhteisohjautuva joukko Helsingissä, Tampereella ja Porissa.

Silloin tällöin työ edellyttää myös kiskoilla kulkemista kotimaassa.

Millaista ihmistä etsimme?

Odotamme sinulta, mitä moni peilikuvaltaan: hyviä ilmaisu- ja keskustelutaitoja, oma-aloitteisuutta sekä aktiivista pilkettä silmäkulmassa. Hyvä tyyppi on meillä hyvä tyyppi.

Sinulla on kyky johtaa itseäsi ja taidat itsenäisen työskentelyn osana tiimiä. HR-järjestelmäihmiseksi Mepco-maailmaan tullessasi tarvitaan myös silmää ja sietokykyä rutiineille sekä mindset kokonaisuuksiin ja kehittämiseen.

Kokemus ja/tai tietämys HR-järjestelmistä ja käyttöönotoista on välttämätöntä. Palkkahallinnon taitaminen on eduksi. Syvemmästä Mepco-osaamisesta ei suinkaan ole haittaa. Tehtävässä tarvitaan lisäksi palavaa intoa järjestelmälliseen projektityöhön, projektikokonaisuuksien hallintakokemusta kuin myös kiinnostusta konsultointiin (käsien heiluttelua). My way or the highway -asenteesta ei ole etua, kun luodaan yhdessä uutta. Mutta englannin kielen taitamisesta työssä sen sijaan saattaa olla.

Odotamme sinun sujuvasti snorklaavan myös asiakasmaailmassa. Mepco Webin parissa laajennat HR-horisonttiasi: Tehtävässä yhdistyvät asiakastyö, HR ja palkkahallinto-osaaminen.

Millaista merkitystä saat meiltä?

Elämä on ihmisen parasta aikaa. Tämä on mahdollisuus ihmiselle, joka haluaa elää oppien uutta, tykkää uida järjestelmissä, toimia lähellä asiakasrajapintaa ja haluaa sukeltaa Mepco Web -tiimin imuun.

Tarjoamme sinulle vakkaripaikan sekä osaavan tiimin integratalaisia – ihmisiä ja robotteja. Kivojen kollegoiden ja asiakkaiden lisäksi meillä on toki työsuhde-etujakin, joista merkittävin lienee yrityskulttuuri, jonka ytimessä on vapaus (ja parit puolivillaiset puujalkavitsit).

Toimimme yrityksenä, kuin ihminen. Huonojen läppien lisäksi panostamme mm. aivoterveyteen, hyvinvointiin ja vastuullisuuteen. Meillä johtokaan ei lepää lattioilla odottamassa kytkentää, vaan sähköistää työpaikan ilmapiiriä – ihan vain olemalla oma itsensä. Tosissaan, mutta ei vakavissaan.

Tiedetään, polttelee päästä tämän päivän HR-puuhien pariin, mutta lukaisethan vielä nämä:

  • Integratalainen tapa toimia: Integrata Manifesto
  • Rekrytoinnin etenemisen askelmerkit
  • Ja totta se on, perehdytykseenkin olemme panneet paukkuja

Tutustu netissä ajatuksiimme ja somessa yrityskulttuuriimme. Jos olet edelleen varma, että haluat tehdä töitä tämän tiimin kanssa, lähetä hakemuksesi tehtävään 8.3.2020 klo 23:59 mennessä.

Rekrytointia koskeviin kysymyksiin vastaa Eveliina Roininen, eveliina.roininen@integrata.fi, 0400 496 484.

Haku alkaa 13. helmikuuta 2020 ja päättyy 8. maaliskuuta 2020, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen