(Poistunut julkaisusta)

HR-järjestelmäasiantuntija
SOK

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020

HR-järjestelmien asiantuntija | SOK

Oletko palvelualtis ja oppimishaluinen HR-järjestelmäasiantuntija? Meillä on tarjota sinulle rooli IT:n ja liiketoimintamme keskeltä, jossa tuemme ja sujuvoitamme yli 40 000 kollegamme arjen työtä. Jos haluat syventää osaamistasi moderneista HR-järjestelmistä tai lisätä osaamispalettiisi kokemuksia Suomen suurimman vähittäiskaupan matkassa, nyt on oiva tilaisuus hypätä matkaamme.

Etsimme HR-järjestelmistämme vastaavaan tiimimme määräaikaiseen vanhempainvapaan sijaisuuteen (31.12.2021 asti) palvelualtista, oma-aloitteista ja HR-järjestelmistä jo jonkin verran kokemusta kerryttänyttä ammattilaista.

Haluamme tiukasti kehityksen harjalla pysyen ja työntekijäkokemusta vaalien tarjota työntekijöidemme käyttöön modernit ja heitä parhaiten palvelevat työkalut. Näin ollen modernisoimme ja kehitämme päämäärätietoisesti HR-prosessejamme sekä -työkalujamme. Tästä juuri on myös sinun työssäsi kyse.

Viimeisen puolen vuoden aikana olemme siirtyneet käyttämään Workday-henkilötietojärjestelmää kaikkien S-ryhmän henkilöstöhallinnon prosessien hallinnoinnissa. Käyttöönotto on sujunut mallikkaasti ja seuraavaksi tarvitsemmekin lisää käsipareja tukemaan loppuasiakkaitamme, eli osuuskauppojamme, uuden järjestelmän käytössä ja ongelmatilanteissa.

Järjestelmäasiantuntijana sinun tehtäväsi on toimia osuuskauppojemme tukena, ottaa vastaan tukipyyntöjä sekä ratkaista niitä yhdessä tiimin sekä toimittajiemme kanssa. Työskentelet tiiviisti Workdayn lisäksi myös työvuorosuunnittelu- sekä palkanlaskentajärjestelmiemme parissa. Toimit osana HR-ratkaisut -tiimiä, jonka viisitoista IT-alan ammattilaista huolehtii kaikista S-Ryhmän henkilöstöhallinnon järjestelmistä ja niiden toimivuudesta.  

Vakuuttaisiko tämä sinut tulemaan työkaveriksemme?

Meillä pääset vaikuttamaan siihen, miltä yli 40 000 eri alan ammattilaisen arki näyttää ja tuntuu. Vaikka harvemmin saamme työstämme risuja tai ruusuja, ymmärrämme työmme merkityksellisyyden ja tärkeyden kaikille S-ryhmäläisille.

Olemme tuoneet päätöksentekoa lähelle tekemistä, joten vastuu onnistumisestamme on sinulla ja meillä yhdessä. Olet itse oman työsi ohjaksissa ja ideasi sekä näkemyksesi kuullaan.

Mikäli sinua kiinnostaa syventää osaamistasi HR-järjestelmäkehityksessä, Suomessa ei ole toista toimijaa, jonka tekemisen mittaluokka ja monimuotoisuus tarjoaisi vastaavia mahdollisuuksia. Pääset perehtymään Workday-järjestelmään, ja toisinaan työtäsi rikastuttavat liiketoimintamme erityispiirteistä johtuvat räätälöinnit kehitystyössämme.

Meillä on HR-järjestelmäkehityksessä – ja talossa muutenkin – positiivisen tekemisen meininki. Olemme onnistuneesti ketteröittäneet omaa tekemistämme. Meillä on selkeät yhteiset päämäärät sekä vahva halu tehdä ja onnistua. Autamme aina kaveria ja pidämme huolen, että sinulla on kaikki edellytykset onnistua työssäsi.

Tämän roolin ei tarvitse olla sinun viimeinen tehtäväsi talossamme vaan isona talona meidän on mahdollista tarjota osaamisellesi ja urallesi vaihtoehtoisia kehityspolkuja. Tuemme jatkuvaa oppimistasi ja varmistamme sinulle joustot arkesi sujuvoittamiseksi. Myös henkilöstöetumme ovat Suomen mittakaavassa vähintäänkin reilut.

Näihin asioihin kiinnitämme huomiota

Haemme tehtävään osaajaa, jolla on jo aiempaa kokemusta HR-järjestelmien parissa työskentelystä sekä ymmärrystä niiden kompleksisesta luonteesta. Toisaalta me emme etsi järjestelmien kehittäjää tai projektiosaajaa, vaan loppukäyttäjän apuna toimivaa asiantuntijaa. Siksi odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja sekä konsulttimaista palveluasennetta sekä itseohjautuvuutta.

Kokemusvuosia enemmän arvostamme hyvällä asenteella varustettua tekijää, jolla on riittävät tekniset taidot HR IT-maailmassa toimimiseen. Tehtävä ei varsinaisesti vaadi teknistä syväosaamista, mutta toivomme, että sinulla olisi ainakin pääkäyttäjä-tason kokemusta joko Workdaysta tai muusta HR-järjestelmän käyttämisestä. Taustasi ei siis tarvitse olla suoraan IT-puolelta, vaan myös tekniikkaan kallellaan oleva HR-tausta saattaa sopia tähän tehtävään mainiosti. Esimerkiksi kokemus erilaisten TES-konfiguraatioiden parissa työskentelystä on varmasti isoksi avuksi.

Miltä vaikutti? Tuntuuko sinusta siltä, että olet etsimämme osaaja?

Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 1.3.2020 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten älä suotta odota viimeiseen päivään asti.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, Eddie juttelee mielellään niistä kanssasi lisää. Hänet tavoitat parhaiten 14.2. klo 14-15 ja 18.2. klo 14-15 numerosta 050 388 2014. Voit myös laittaa sähköpostia eddie.jern@sok.fi.