(Poistunut julkaisusta)

HR-järjestelmäasiantuntija
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.

Haemme nyt OP:n keskusyhteisökonsernin HR-palveluihin järjestelmäasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

HR-JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJA

Tässä tehtävässä vastaat

HR-järjestelmäasiantuntijana toimit järjestelmien pääkäyttäjänä ja työhösi sisältyy järjestelmien ylläpitoa ja niihin liittyvien ongelmien selvittämistä ja ratkomista. Keskeinen tehtäväsi on HR:n pääprosesseja tukevien järjestelmien jatkuvan toimivuuden, suorituskyvyn ja tuen varmistaminen. Lisäksi työpäiväsi täyttyvät HR-järjestelmien käyttäjien tuesta ja neuvonnasta sekä koulutus- ja ohjemateriaalien laatimisesta. Hoidat myös raportointia ja tuotat erilaisia analyyseja. Olet mukana järjestelmäratkaisujen kehittämisessä tiiviissä yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa.

Mitä odotamme sinulta

Olet hankkinut tehtävään soveltuvan korkeakoulututkinnon. Sinulla on monipuolista osaamista HR-kentästä aikaisemman työhistoriasi kautta ja olet ansioitunut erilaisten HR-järjestelmien asiantuntijana. Tehtävä edellyttää aikaisempaa käytännön kokemusta pilvipohjaisista HR-ratkaisuista sekä niiden kehittämisestä. Hallitset SuccessFactors -järjestelmän jo entuudestaan ja työskentelet MS Office -tuotteiden parissa erinomaisesti. Osaat yhdistää asiantuntemuksesi teknologian soveltamiseen ja ylität yhteistyötahojen odotukset.

Menestyäksesi tehtävässä olet tavoitteellinen, kehitysmyönteinen ja liiketoimintalähtöinen. Työskentelytyylisi on analyyttinen ja itseohjautuva sekä toimit kyvykkäästi myös paineen alla. Työskentelet sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi, ja viestit monimutkaisia ja abstrakteja asiakokonaisuuksia tiivistetyn yksinkertaistetusti. Nautit työskentelystä eri sidosryhmien kanssa ja olet sekä yhteistyökykyinen että palveluhenkinen.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle vakituisen, monipuolisen ja haastavan työn eri HR-järjestelmien parissa OP Vallilan inspiroivassa ympäristössä. Sinua odottavat ammattitaitoinen, mukava ja työtä iloisesti tekevä tiimi. Saat käyttöösi hyvät työsuhde-edut ja uramahdollisuudet.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Kiinnostuitko? Älä jätä tätä mahdollisuutta väliin ja hae tehtävää OP Urasivujen kautta 30.6.2019 mennessä. Kerro meille itsestäsi, motivaatiostasi ja osaamisestasi. Liitä hakemukseesi CV, ansioluettelo ja palkkatoiveesi. Ethän jätä hakemista viime tinkaan, sillä käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Mikko Valjus 0407309091 kertoo mielellään lisää. Mikon tavoitat 16.6. klo 15-16, 20.6. klo 10-11 tai 25.6. klo 14-15.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.