(Poistunut julkaisusta)

HR-järjestelmäasiantuntija
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2019

Hei sinä! Meidän upea ja osaava palkanlaskennan HR-järjestelmätiimi Helsingin Tikanpesässä etsii vahvistuksekseen

 

Järjestelmäasiantuntijaa!

 

Tässä tehtävässä päävastuualueesi olisi SAP SuccessFactors perehdytys-/koulutus- (lms) ja rekrytointimoduulien pääkäyttäjänä toimiminen. Lisäksi vastuullasi olisi loppukäyttäjien tukeminen ja perehdyttäminen sekä moduulien ylläpito ja kehitys. Työssä raportoisit moduuleihin liittyviä tietoja ja vastaisit myös raportoinnin kehittämisestä. Tehtävässä toimisit linkkinä ulkopuolisen järjestelmätuen ja loppukäyttäjien välillä.

 

Työkavereiksesi saisit roppakaupalla ihania asiantuntijoita, jotka vastaavat meillä työajanhallintajärjestelmästä, palkkajärjestelmästä sekä HR master -järjestelmästä. Järeämpää taustatukea olisi tarjolla IT-osaston huipputyypeiltä.  

 

Tässä tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta SAP SuccessFactors -järjestelmän käytöstä. Kokemusta järjestelmän käytöstä olisi hyvä olla vähintään vuosi ja jos olet toiminut järjestelmän pääkäyttäjänä, on se erinomainen plussa! Toivomme sinulta analyyttisyyden ja IT-orientoitumisen lisäksi erinomaista asiakaspalveluasennetta ja kehityslähtöisyyttä. HR-prosessien ymmärrys, Excelin osaaminen ja suomen- sekä englanninkielen taidot ovat myös avainasemassa tässä tehtävässä onnistumiselle. Amk-tasoinen koulutus toimii hyvänä pohjana, mutta kokemus ja osaaminen edellä mainituista asioista on sitäkin tärkeämpää. HR master -järjestelmän uusiminen on meillä kohta ajankohtaista, joten on eduksi jos sinulla on aikaisempaa kokemusta projekteista.

 

Kiinnostuitko? Hyvä! Hae paikkaa mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 7.6. Lisätietoja paikasta antaa ke 29.5. klo 9-10, ti 4.6. klo 15-16 ja to 6.6. klo 15-16 tiimiesimies Sari Sipilä, p.050 385 3934.

 

Odotamme jo innolla hakemustasi!