(Poistunut julkaisusta)

HR-järjestelmäasiantuntija
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018

Haemme OPn keskusyhteisökonsernin HR-toimintoon kahta järjestelmäasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle.

HR-järjestelmäasiantuntija

Tehtävässä osallistut vastuualueesi osalta HR-prosessien ja järjestelmien tukemiseen sekä niiden toimivuuden ja oikeellisuuden varmistamiseen. Pääset mukaan järjestelmäratkaisujen tekniseen kehittämiseen ja sen varmistamiseen, että järjestelmien toiminnallisuudet vastaavat sisältövaatimuksia. Tehtäviisi kuuluu HR-järjestelmien käyttäjien tuki ja neuvonta sekä koulutus- ja ohjemateriaalit. Hoidat myös raportointia ja laadit erilaisia analyyseja. Kehität prosesseja tiiviissä yhteistyössä sisältövastuullisten asiantuntijoiden ja kehittäjien kanssa.

Toisessa haetussa tehtävässä painottuu toimiminen palkitsemisen asiantuntijana palkitsemisjärjestelmissä ja –prosesseissa. Toteutat OP Ryhmän palkitsemisjärjestelmiin liittyviä tehtäviä sovittujen aikataulujen ja toimintatapojen mukaisesti. Osallistut myös palkitsemisen kokonaisuuden ja sitä tukevien järjestelmien kehittämiseen sekä palkitsemisjärjestelmiin liittyvään neuvonta- ja koulutustyöhön. Lisäksi avustat palkitsemisen raportoinnissa. 

Menestymisen edellytykset

Toivomme sinulta monipuolista osaamista HR-kentästä aikaisemman työhistoriasi kautta ja sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Tehtävä edellyttää etenkin HR-järjestelmäosaamista ja käytännön kokemusta järjestelmätuetuista HR-ratkaisuista sekä niiden mallintamisesta. Hallitset MS Office –tuotteet erinomaisesti ja sinulla on Success Factors – järjestelmästä entuudestaan osaamista päivittäisenä työvälineenä. Osaat yhdistää asiantuntemuksesi teknologian soveltamiseen vastaamaan yhteistyötahojen odotuksia.

Henkilönä olet tavoitteellinen, kehitysmyönteinen ja liiketoimintalähtöinen. Työskentelytyylisi on analyyttinen, aktiivinen ja toimit itseohjautuvalla otteella. Olet myös paineen alla yhteistyökykyinen ja palveluhenkinen. Sinulla on myös hyvä englannin kielen taito, ja pystyt viestimään monimutkaisia ja abstrakteja asiakokonaisuuksia tiivistetyn yksinkertaistetusti. 

Tarjoamme sinulle hyvät työsuhde-edut ja uramahdollisuudet sekä monipuolisen ja haastavan työnkuvan.

Tästä eteenpäin

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, yksikönpäällikkö Mikko Valjus p. 040-730 9091 tai johtaja Teemu Sihvola p. 040-550 2722 kertovat mielellään lisää. Mikon tavoitat 18.9 klo 10-11, 26.9 klo 15-16 tai 27.9 klo 9-10. Teemun tavoitat 19.9 klo 10-11, 21.9 klo 10-11 tai 24.9 klo 15-16.

Jos taas vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään oheisen linkin kautta 28.9.2018 mennessä kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Ethän jätä hakemista viime tinkaan, sillä käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.