(Poistunut julkaisusta)

HR-JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJA
Verkkokauppa.com Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.5.2017

Oletko HR-järjestelmien erikoisosaaja? Tartutko työhön itsenäisesti ja kehittävällä asenteella?

HR-tiimimme etsii vakituiseen työsuhteeseen kokenutta

HR-järjestelmäasiantuntijaa

Vastuullasi on varmistaa yhdessä kollegojesi kanssa, että palkkaprosessimme ja siihen liittyvä raportointi toimii jouhevasti. Vastaat myös palkanlaskentajärjestelmän pääkäyttäjänä järjestelmän toimivuudesta ja sen kehityksestä. Olemme vaihtamassa palkanlaskentajärjestelmämme ja tulet olemaan yksi avainhenkilöistä tässä juuri käynnistymässä olevassa muutosprosessissa. Osallistut myös koko yhtiötä koskevaan palkanlaskentaan soveltuvin osin. Lisäksi osallistut aktiivisesti työvuorosuunnitteluohjelmiston kehittämiseen.

Olet avainpelaaja, joka pystyy pitämään useampia lankoja käsissään yhtäaikaisesti ja viemään projekteja eteenpäin suunnitellussa aikataulussa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • Vankkaa käytännön kokemusta palkanlaskentajärjestelmistä ja niiden kehittämisestä
  • Vahvaa Excel-osaamista
  • HR-raportointitaitoja
  • Kykyä osallistua henkilöstö- ja palkkahallinnon monipuolisiin tehtäviin

Arvostamme myös palkanlaskennan osaamista, kokemusta palkanlaskentajärjestelmän muutosprojekteista sekä implementoinnista ja kokemusta työsuhdeasioihin liittyvien kysymysten ratkomisesta (käytössämme on Kaupan työehtosopimus). Eduksi luemme työvuorosuunnittelujärjestelmiä koskevan kokemuksen. Olet aikaansaava, oma-aloitteinen, organisointikykyinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot.  Olet käytännön tekijä ja samalla järjestelmien syväosaaja.

Haluatko olla yksi meistä?

Tarjoamme:

  • Näköalapaikan kasvavassa yrityksessä ja nuorekkaassa organisaatiossa
  • Vakituisen ja kokoaikaisen työtehtävän
  • Erinomaiset työsuhde-edut

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, viimeistään 11.6.2017 sähköpostitse taina.suorsa@verkkokauppa.com otsikolla ”HR-järjestelmäasiantuntija”. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana ja aloitamme haastattelut heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Taina Suorsa sähköpostitse taina.suorsa@verkkokauppa.com