(Poistunut julkaisusta)

HR- ja viestintäharjoittelija
Nordkalk Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

 Miltä kuulostaisi viettää kesä työskennellen kalkkibisneksen rokkistarojen kanssa? Meillä on tarjolla monenlaisia kesätöitä, joissa saat monipuolista työkokemusta, kenties jo tulevalta opiskelualaltasi. Mielenkiitoisen tekemisen lisäksi meillä on kaverin auttamisen kulttuuri ja työtäsi ohjaavat kesän aikana mukavat esimiehet ja työkaverit. 

 

Nordkalk hakee Paraisille

HR- ja viestintäharjoittelijaa

Työtehtäviin kuuluvat erilaiset avustavat tehtävät henkilöstöhallinnossa ja viestinnässä. Toimit myös sosiaalisen median lähettiläänä, jolloin työtehtäväsi ulottuvat myös muualle kuin Paraisille.

Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja. Sinun on myös helppo luoda uusia kontakteja. Opiskelet esimerkiksi kauppa- tai kasvatustieteitä. Työskentelet tottuneesti erilaisten ohjelmistojen kanssa, ja hallitset molemmat kotimaiset kielet sekä englannin. Työhön vaaditaan 18 vuoden ikää. Pääasiallisena työskentelypaikkana on Parainen ja sijaisuuden ajankohta kesä-elokuu 2021.

Nordkalk on tupakkatuotteeton työpaikka.

 

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Toimimme aina vastuullisesti työntekijöitämme kohtaan. Kesätyöntekijöiden arjessa tämä näkyy seuraavin tavoin:  

Hyvä hakijakokemus: Meille on helppo jättää työpaikkahakemus ja vastaamme kaikille hakijoille.

Mielekäs työ: Olemme saaneet vuosittain hyvää palautetta kesätyötehtävistämme ja mukavista työkavereista. 

Perehdytys ja ohjaus: Sinua perehdytetään ja ohjataan työtehtäviin ja pääset tutustumaan muihin kesätyöntekijöihin Tervetuloa taloon -päivänä joka vietetään Espoon turvapuistossa.

Oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus: Kesätyöntekijänä sinua ei jätetä työyhteisön ulkopuolelle vaan pääset osalliseksi samoista jutuista kuin muut kollegasi. 

Kohtuullinen palkka: Palkka maksetaan työehtosopimuksen mukaan ja tarkistetaan kokemuksen karttumisen myötä.

Kirjallinen työsopimus ja todistus: Työsuhteen alkaessa saat kirjallisen työsopimuksen ja työn päätyttyä sinulle kirjoitetaan pyydettäessä työtodistus. 

#rockstarsinlime #nordkalk # VKD 

Emme valitettavasti pysty vastaamaan kesätyökyselyihin puhelimitse. Jos sinulla on kysymyksiä kesätyöhakuun liittyen, voit lähettää viestiä osoitteeseen recruitment@nordkalk.com. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse. Vain rekrytointijärjestelmän kautta tulleet hakemukset huomioidaan kesätyöpaikkoja täytettäessä.