(Poistunut julkaisusta)

HR- ja viestintäassistentti
Destia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2019

HR- ja viestintäassistentti

Me destialaiset teemme töitä yhdessä toisiamme tukien ja ja toisistamme välittäen

Juuri nyt on erinomainen hetki tulla meille töihin. Olemme alkuvuodesta uudistaneet strategiamme, brändimme ja arvomme, ja olemme muutosmatkalla Pohjoisen elämän yhdistäjäksi. Kulttuurimme on muuttumassa entistä avoimemmaksi ja yhteistyökeskeisemmäksi niin sisäisesti kuin ulkoisten asiakkaidemme kanssa. Me destialaiset teemme töitä yhdessä toisiamme tukien ja välittäen. Pääset osaksi henkilöstöpalvelujen HRD-tiimiä ja voit olla varma, että päivästä ei puutu naurua!

Viestinnän ja HR:n monipuolisia, avustavia tehtäviä

Työssä päätehtävänäsi tulee olemaan viestinnän avustavat tehtävät kuten palautteisiin vastaaminen, sisäisten artikkeleiden ja haastatteluiden tekeminen, henkilöstöinfojen organisointi sekä kesätöihin liittyvä viestintä. Lisäksi pääset avustamaan kesärekrytoinneissa ja toimimaan sisäisenä asiakaspalvelijana henkilöstöasioissa. Työtehtävät muotoutuvat osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Tämä työ onkin hyvä mahdollisuus saada käytännön kokemusta sisäisestä viestinnästä ja henkilöstöhallinnosta. Työ on määräaikainen 30.4.2020 asti, mutta kevään jälkeen on tilanteesta riippuen mahdollista jatkaa meillä kesätöissä aina syksylle asti.

Toimipisteesi sijaitsee Vantaalla Tikkurilassa noin kilometrin päässä Tikkurilan juna-asemalta. Meillä on liukuva toimistotyöaika 7h 21min päivässä.

Rohkeutta ja itsenäisyyttä

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on jo hiukan kokemusta sisäisestä viestinnästä ja viestinnän työkaluista ja mahdollisesti rekrytoinneissa avustamisesta. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvia opintoja, mutta sinun ei tarvitse olla valmistunut. Työotteeltasi olet itsenäinen, ystävällinen, rohkea ja osaat organisoida omat työsi. Pidät myös asioiden selvittämisestä etkä pelkää puhelimeen tarttumista. Koethan myös arvomme omaksesi.

Ilona kertoo mielellään lisää tehtävästä ja Destialla työskentelystä

Voit soittaa tai laittaa s-postia HRD-asiantuntija Ilona Uusitalolle (040 5494 277, ilona.uusitalo@destia.fi), hän kertoo mielellään lisää tehtävästä ja Destialla työskentelystä.

Hakeminen on helppoa

Klikkaa ilmoituksen alta Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; emme tarvitse sinulta kuin nimen, sähköpostin, CV:n sekä hakemuskirjeen (voit kirjoittaa sen myös Vapaa kuvaus -kenttään). Pyrimme etenemään pikaisesti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Älä siis turhaan odottele haun päättymistä!

Haku alkaa 2. syyskuuta 2019 ja päättyy 22. syyskuuta 2019

Työsuhde-edut

  • Lounas-, liikunta- ja kulttuurietu (epassi)
  • Kattava työterveyshuolto
  • Henkilöstöetuohjelma
  • Lomaosakkeiden käyttömahdollisuus
  • Sairaan lapsen hoitopalvelut