(Poistunut julkaisusta)

HR- ja talouskoordinaattori
LeaseGreen Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2018

Rekrytoimme nyt kasvumme tueksi LeaseGreen Suomi Oy:lle

Koordinaattoria henkilöstö- ja taloushallinnon tehtäviin

Toimenkuvasi on monipuolinen. Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu johdon ja liiketoiminnan tukeminen henkilöstöhallinnon prosesseissa mm. osallistumalla rekrytointeihin, uusien työntekijöiden vastaanottoon, perehdyttämiseen ja raportointiin sekä avustamalla henkilökuntaa käytännön toimistorutiineissa. Lisäksi edistät henkilöstöhallinnon prosessien, käytäntöjen ja järjestelmien jatkuvaa kehitystä, avustat sisäisessä viestinnässä ja osallistut rohkeasti taloushallinnon toimintaan. Olet osaavan tiimin jäsen, jossa opit uutta ja voit myös antaa oman panoksesi LeaseGreenin kehitykseen.

Odotamme sinulta vähintään muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä sekä sopivaa kaupallista koulutusta (tradenomi tai kauppatieteiden maisteri). Olet aktiivinen ja oma-aloitteinen ammattilainen, joka pitää langat käsissään myös kiiretilanteissa. Olet työssäsi täsmällinen ja tarkka sekä pidät kiinni aikatauluista. Hyvät yhteistyötaidot sekä joustava ja positiivinen asenteesi näkyvät toiminnassasi. Haluat myös ottaa vastuuta, kehittää ja kehittyä tehtävässäsi. Sinulla on hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot sekä suomeksi että englanniksi. Ruotsin kielen taito on tehtävässä eduksi.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan tehtävän menestyvässä kasvuyrityksessä jatkuvasti kehittyvällä toimialalla. Toivotamme sinut tervetulleeksi hyvään työyhteisöön, missä sinua odottavat mukavat työkaverit, viihtyisät toimitilat ja osaava organisaatio, joka tarjoaa sinulle täyden tuen tehtävässä menestymiseen. Toimipaikkasi sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Helsingissä.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian osoitteessa www.talente.fi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävää koskeviin tiedusteluihin vastaavat Talente Consulting Oy:n rekrytointikonsultit Hilkka Hirvasniemi, p. 050 323 5193,  hilkka.hirvasniemi@talente.fi ja Tuija Kinnunen, p. 040 673 5262, tuija.kinnunen@talente.fi.