(Poistunut julkaisusta)

HR- ja talousassistentti - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2019
YIT on suurin suomalainen ja merkittävä pohjoiseurooppalainen rakennusyhtiö. Kehitämme ja rakennamme asuntoja, toimitiloja ja kokonaisia alueita. Lisäksi olemme vaativan infrarakentamisen erikois-osaaja ja päällystäjä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa 10 000 ammattilaistamme luovat entistä toimi-vampia, vetovoimaisempia ja kestävämpiä kaupunkeja ja elinympäristöjä. Toimimme 11 maassa. Uusi YIT syntyi, kun yli 100-vuotiaat YIT Oyj ja Lemminkäinen Oyj yhdistyivät 1.2.2018.
Etsimme asiakkaallemme YIT Oyj:lle Helsinkiin oma-aloitteista ja kokemusta omaavaa HR- ja talousassistenttia Resurssipalvelun monipuolisiin tehtäviin. Kyseessä on määräaikainen 1,5 vuotta kestävä työtehtävä, jonka jälkeen jatko saattaa olla mahdollista. Työ alkaa sopimuksen mukaan elokuussa 2019 ja työsuhde solmitaan Eilakaislan kautta henkilöstövuokrauksella. 

Tehtävän kuvaus  

Työskentelet dynaamisessa Resurssipalvelun tiimissä, jossa tehtäväsi painottuu talous-, palkka-, työsuhde- ja suojainasioiden hoitamiseen. Resurssipalvelu on YIT:n sisäinen työvoimapalvelu, jonka välityksellä työmaat tilaavat työvoimaa pitkä- tai lyhytaikaisiin ja tilapäisiin sekä erityisosaamista vaativiin työtehtäviin. Tiimi varmistaa alueen työntekijöiden sujuvan arjen ja viihtymisen työssä, sekä huolehtii esimerkiksi ammattiosaamisen kehittämisestä. Toiminta-alueena on Uusimaa, Kanta-Häme ja Lahden seutu. Tehtävässäsi seuraat aktiivisesti Resurssipalvelun kokonaistaloustilannetta, vastaat sisäisestä ja ulkoisesta laskutuksesta sekä tarkastat tiimin laskut. Teet laskutuksen tueksi raportteja ja selvityksiä.  Tarkistat työntekijöiden tuntilistoja sekä neuvot ja tuet työmaita ja työntekijöitä palkka- ja työsuhdeasioissa ja olet myös tiiviissä yhteydessä palkkapalveluihin. Työsuhde-ja suojainasioissa olet mukana koko työsuhteen elinkaareen liittyvissä tehtävissä.  Vahvistat tiimiä osaamisesi mukaan, ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä roolisi mukana. 

Olisitko sinä etsimämme työkaveri?

Toivomme sinulta tehtävään sopivaa koulutusta  sekä aikaisempaa kokemusta taloushallinnon, henkilöstöhallinnon tai rakennusalan tehtävistä.  Sinulla on aitoa mielenkiintoa ja tarkkuutta numeroiden kanssa työskentelyyn.  Olet myös asiakaspalveluhenkinen ja viihdyt dynaamisessa, nopeasti muuttuvia tilanteita sisältävässä työympäristössä, rutiineja kaihtamatta. Työskentelytyyliltäsi olet joustava, oma-aloitteinen, kehitysmyönteinen sekä täsmällinen ja pidät kiinni aikatauluista. Tietotekniset taitosi ovat ajan tasalla (erityisesti Excel). Eduksi katsomme työlainsäädännön tuntemuksen sekä kokemuksen työsuhdeasioiden hallinnoinnista. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän YIT:n rennon rempseässä tiimissä, jossa työskennellään vahvalla ammattitaidolla ja tekemisen meiningillä.  YIT:llä avoimuus, osallistava työskentelytapa sekä ihmisten kehittäminen on tärkeää, ja jossa myös luotetaan henkilöstön osaamiseen ja ammattitaitoon.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan seniorkonsultti Sirpa Kähkönen, puh.  030 6090 517 (parhaiten 11.6.2019 klo 13-14  ja 13.6.2019 klo 14-15 ) tai email: sirpa.kahkonen@eilakaisla.fi

Lähetä  hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 24.6.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.