(Poistunut julkaisusta)

HR- ja talousassistentti / Adara Pakkaus Oy, Valkeakoski
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2018

Adara Pakkaus Oy tarjoaa kaikki pakkaamiseen liittyvät kuitupohjaiset ja ympäristöystävälliset ratkaisut aina suunnittelusta, materiaaleista pakkausautomaatioon, logistiikkaan ja myymälänäkyvyyteen saakka. Tähtäämme kaikessa toiminnassamme parhaaseen mahdolliseen tehokkuuteen. Siksi olemme asiakkaillemme strateginen kumppani.

Palvelemme asiakkaita Suomessa, Skandinaviassa ja Baltiassa. Suurimmat asiakassegmenttimme edustavat elintarvike-, paperi-, panimo- ja teknologiateollisuutta sekä päivittäistavarakaupan alaa. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli noin 40 miljoonaa euroa ja työntekijöitä meillä on noin 140. Lisätietoja: www.adara.fi

Haemme tehtaallemme Valkeakoskelle nyt uuteen tehtävään sinua

HR- ja talousassistentti

Tehtävässäsi tuet henkilöstö- ja taloushallintomme sujuvuutta ja otat vastuuta erilaisista järjestelmä-, raportointi- ja toimistotyötehtävistä. Työssäsi olet yritysjohdon tukena henkilöstöhallintoon ja taloushallintoon liittyvissä asioissa ja vastuullesi kuuluvat mm. henkilöstöön liittyvien järjestelmien (esim. Sympa) sekä toimintojen hallinta, talous- ja henkilöstöraporttien luonti ja ylläpito, kirjanpidon avustavat tehtävät sekä rekrytoinneissa ja erilaisissa kokousjärjestelyissä avustaminen. Toimit myös yhteistyössä taloushallinnon kumppanimme kanssa päivittäisten asioiden hoitamisessa. Raportoit työssäsi talousjohtajalle.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja muutaman vuoden aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla on vahvat IT-taidot ja kommunikoit hyvin myös englannin kielellä niin kirjallisesti kuin suullisesti. Hoidat työtäsi vastuullisesti, täsmällisesti ja huolellisesti ja sinulla on hyvät organisointitaidot sekä työhön aktiivisesti tarttuva ote.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkokonaisuuden alan johtavassa yrityksessä. Tehtävässä onnistumistasi tukevat eteenpäin katsovan organisaatiomme ammattilaiset.

Lisätietoja tehtävästä antavat 3.10. klo 8-9 ja 9.10. klo 14-15 Adara Pakkaus Oy:n talousjohtaja Jere Alaruka puh. 0400 885 272 sekä myös muina aikoina MPS-konsultit Riitta Kättö puh. 040 752 32 33 ja Jarkko Sipiläinen puh. 040 700 8161.

Täytä hakulomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV ja hakemuksesi hakupainikkeen kautta 14.10.2018 mennessä.