(Poistunut julkaisusta)

HR -ja Palkka-asiantuntija
Helsingin Kaupunginteatteri

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2020

Asiakkaamme Helsingin Kaupunginteatteri on Suomen suurin ja monipuolisin ammattiteatteri, jonka ohjelmistossa on viidellä eri näyttämöllä kotimaisia ja ulkomaisia puhenäytelmiä, komedioita, musiikkiteatteria, oman tanssiryhmän tuotantoja ja lasten esityksiä. Ensi-iltoja on vuosittain n. 20 ja esityksiä lähes 900. Lisätietoa www.hkt.fi

Haemme asiakkaallemme henkilöstöasioiden moniottelijaa uuteen HR- ja palkka-asiantuntijan tehtävään.

Tehtäväsi on monipuolinen ja vastuullinen HR-ammattilaisen tehtävä, jossa toimit teatterin esimiestiimin ja koko henkilöstön tukena ja kontaktina työsuhteen elinkaareen liittyvissä HR- ja palkka-asioissa, joista keskeisiä ovat työterveys- ja työtapaturma-asiat ja tähän liittyvä HR-järjestelmän pääkäyttäjyys, ylläpito- ja kehitystyö sekä järjestelmäkoulutus sekä vierailevien esiintyjien palkkiot ja teatterin oman henkilöstön tuntipalkat. Toimit tarvittaessa myös toisen teatterin kuukausipalkoista vastaavan palkka-asiantuntijan sijaisena.

Tehtävä tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden syventää osaamistasi ko. osa-alueilla ja toivomme, että olet kiinnostunut antamaan panoksesi koko talous- ja HR-osaston kehittämiseen tavoitteena tarjota koko teatteriyhteisölle välitöntä ja mutkatonta henkilöstöpalvelua. HR- ja palkka-asiantuntijana työskentelet osana taloushallinnon tiimiä ja raportoit suoraan ko. tiimin esimiehelle.

Odotamme sinulta:
- muutaman vuoden HR-kokemusta etenkin työkykyyn liittyvistä asiakokonaisuuksista sekä palkanlaskennasta
- oma-aloitteista, aikaansaavaa ja systemaattista työskentelyotetta
- valmiutta ja halukkuutta kehittää HR-prosesseihin liittyviä osa-alueita ja järjestelmiä. Kokemus Personec W -järjestelmästä katsotaan eduksi
- erinomaista palveluasennetta ja sujuvia tiimityöskentelytaitoja
- sujuvaa suomen ja englannin taitoa

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle upean mahdollisuuden päästä osaksi Suomen suurinta teatteriyhteisöä. Työskentelet alan johtavassa ammattiteatterissa Helsingissä, Töölönlahden rannalla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen.

Kiinnostuitko?
Hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 16.2.2020. Työsuhde alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae tehtävää osoitteessa www.adecco.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Senior HR Consultant Maarit Härmälä: maarit.harmala@adecco.fi, puh. 040 183 1791.