(Poistunut julkaisusta)

HR- ja hallintokoordinaattori
Poolia Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2020

Asiakasyrityksemme NutraQ Finland Oy etsii nyt voimakkaan kasvunsa myötä Suomen tiiminsä vahvistukseksi HR- ja hallintokoordinaattoria Keravalle. Tehtävä on vakituinen ja toivottu aloitus tammikuun 2021 alussa.


Työtehtävät

Tulet ensisijaisesti työskentelemään monipuolisten HR-tehtävien parissa: henkilöstötietojen ja sopimuksien ylläpito HR-järjestelmässä, yhteisten tapahtumien organisointi, henkilöstökyselyiden tuloksien esittely työntekijöille sekä niihin liittyvät seurantatoimet, erilaiset tilastot ja raportointi (esim. sairauspoissaolot), työntekijöiden käsikirjan ja Intranetin ylläpito ja päivitys sekä yhteiseen viihtyvyyteen liittyvien asioiden hoito. Lisäksi avustat ja sijaistat HR- ja toimistopäällikköä mm. palkkojen hallinnointiin liittyvissä tehtävissä.

Toimenkuvasi pitää sisällään myös toimiston yleishallintoon kuuluvia tehtäviä, mm. tarvikkeiden hankinta, laskujen skannaus, postien käsittely sekä muiden osastojen avustaminen toimiston hallinnollisissa asioissa.

Edellytykset

Sinulla on tehtävään soveltuva HR-painotteinen koulutus ja muutamien vuosien kokemus vastaavanlaisesta roolista sekä vahva työnlainsäädännön tuntemus. IT-osaamisesi on hyvällä tasolla, etenkin Office 365 osaamisesi ja olet näppärä käyttämään sekä halukas opettelemaan erilaisia järjestelmiä. Tuotat sujuvaa tekstiä suomeksi ja englanniksi ja tulet myös hyvin suullisesti toimeen näillä kielillä. Eduksi luemme työhyvinvointiin liittyvän osaamisen ja/tai kiinnostuksen tätä kohtaan.

Työntekijänä olet vastuuntuntoinen, luotettava, itsenäinen ja organisointikykyinen. Sinulla on positiivinen ja joustava asenne sekä hyvät tiimityöskentelytaidot. Siedät myös kiirettä ja muutostilanteita sekä pidät vaihtelevista nopealla aikataululla etenevistä projekteista, mutta myös rutiinien kanssa työskentely on sinulle mieluista.

Edut

NutraQ Finland Oy tarjoaa sinulle monipuolisen tehtäväkentän kansainvälisessä ympäristössä, mukavat työkaverit, viihtyisät toimistotilat hyvien kulkuyhteyksien päässä ja monipuolisia työsuhde-etuja.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää heti ja liitä cv:n lisäksi mukaan hakemuksesi palkkatoiveineen ja kerro, miksi juuri sinä olisit sopiva valinta tähän tehtävään!

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja tehtävästä antaa Tarja Laakso, puh. 020 7290 837 / tarja@poolia.fi

NutraQ group

The NutraQ group is a leading international company within health and beauty industry. Our core values are: Responsible, Respectful, Brave and Innovative. We are specialists, researchers, marketers, controllers, HR, IT and office administration, all with one purpose in common – always searching for new sources to help people live better everyday lives. Read more: https://www.nutraq.com/

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter