(Poistunut julkaisusta)

HR- JA HALLINTOASSISTENTTI
Paroc Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.12.2019

HR-ja hallintoassistenttina koordinoit tehtaan henkilöstöhallintoasioita ja tuet tehtaan esimiehiä työsuhdeasioissa sekä henkilöstöprosesseissa. Tehtävässä toimit henkilöstötietojärjestelmän pääkäyttäjänä (SuccessFactors) ja toimit yhteistyössä konsernin HR-organisaation kanssa mm. henkilöstöprosesseissa. Vastuullasi on tehtaan viestintä ja hallinnollisia tehtäviä. Hoidat positiivisella otteella monipuolista assistentin tehtäväkenttää ja raportoit tehtävässäsi tehdaspäällikölle.

Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja IT- taidot sekä soveltuva koulutus, esim. tradenomi. Englanninkielentaitosi on hyvä. Et hätkähdä työpöydällä olevia yhtä aikaisia työtehtäviä, vaan osaat toimia itseohjautuvasti ja tarvittaessa priorisoida tekemistäsi. Sinulla on kyky työskennellä avoimin mielin nopeastikin muuttuvissa tilanteissa.

Arvostamme aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä ja positiivista asennetta sekä halua oppia uutta. Tarjoamme sinulle vauhdikkaan työtehtävän mukavien työkavereiden kanssa kansainvälisessä toimintaympäristössä.

Hae tehtävää 12.1.2020 mennessä täällä ja liitä mukaan hakemus palkkatoiveineen ja ansioluettelosi.