HR-harjoittelija
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2022

HR-harjoittelija

 

Onko sinulla HR-alan opintoihisi liittyvä työharjoittelu suorittamatta? Siintääkö unelmissasi ura henkilöstöalalla? Jos vastasit kyllä, tässä voisi olla mahdollisuutesi.

Etsimme Eezy Henkilöstöpalveluille Mikkeliin opintojensa loppusuoralla olevaa HR-harjoittelijaa kevääksi 2022. 

Tarjoamme sinulle työharjoittelupaikan, jossa pääset tutustumaan kattavasti henkilöstöpalvelualan työtehtäviin ja tekemään töitä osana iloista ja yhteen hiileen puhaltavaa tiimiämme. Harjoittelun lisäksi tarjoamme valitulle henkilölle kesätyöpaikan harjoittelun päätteeksi (kesä-elokuu 2022) TES:in mukaisella palkalla.

Harjoittelun aikana pääset tekemään mm. työnhakijoiden kontaktointia, työhaastatteluja, työntekijöiden esittelyjä asiakkaille ja työvuorotilausten täyttämistä. Lisäksi opit tekemään työsopimuksia ja tutustut työlainsäädäntöön ja työehtosopimuksiin.

Toiveenamme on löytää iloinen, innokas ja oma-aloitteinen tyyppi, joka ei epäröi tarttua puhelimeen. Sinulla on aktiivinen ote oppimiseen ja kiinnostus henkilöstöpalvelualaa kohtaan. Toimit aluksi toimihenkilöidemme apuna uusia työtehtäviäsi opetellen, mutta osaamisesi karttuessa pääset työskentelemään itsenäisesti. Sujuvan suomen kielen taidon lisäksi edellytämme sinulta sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen harjoittelupaikan yhdessä Suomen johtavassa henkilöstöpalvelualan yrityksessä ja ponnahduslaudan alalle. Lisäksi tarjoamme sinulle kesätyöpaikan harjoittelusi päätteeksi!

Jos kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteella merja.teitto@eezy.fi 31.1.2022 mennessä. Muista lisätä mukaan CV:si. Työharjoittelun voi suorittaa ajalla 1.3.-31.5.2022.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1551566
  • Tehtäväalue: HR
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Mikkeli