HR- harjoittelija
Barona Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2022

Etsimme reipasta ja positiivisella asenteella varustettua HR-harjoittelijaa tiimiimme myynnin- ja kaupan toimialalle.

Haluatko hypätä HR:n ja erikoiskaupan kiehtovaan maailmaan?

Nyt siihen on loistava mahdollisuus! Haemme huipputiimiimme vahvistusta. Olemme jokainen erilaisia, mutta kuitenkin niin samanlaisia. Teemme työt, niin kuin olisimme yrittäjiä, intohimolla ja halulla auttaa asiakkaitamme. Rehellisyyden nimissä - töitä on paljon, päivät kuluvat mukavasti toinen toisiamme auttaen eri työtehtävissä. Mikä parasta, asiakkaamme ovat mukavia ja heitä on ilo palvella. Suuressa ja merkittävimmässä roolissa ovat myös työntekijät, niin olemassa olevat kuin uudet hakijat.

Tehtävässäsi pääset tekemään laajasti rekrytointiprosessin eri vaiheita. Aluksi toimit konsulttien apuna ja avustat heitä mm. työvuorojen buukkaamisessa, työntekijäviestinnässä ja puheluissa, referenssisoitoissa, hakemusten läpikäynnissä, työpaikkailmoitusten avauksissa ja haastattelukutsujen lähettämisessä, sekä erilaisissa hallinnoinnillisissa tehtävissä. Harjoittelun edetessä työtehtäväsi laajenevat ja ne muotoutuvat osaamisesi mukaan.

Toivomme sinulta:

Huumoria, oikeanlaista asennetta, halua oppia uusia asioita, joustavuutta ja tarkkuutta. Myös paineensietokyvystä on hyötyä, sillä välillä ilmassa on yhtä aikaa monen monta palloa ja silloin tärkeä ominaisuus on priorisointi. Ehdottomasti tärkeimpänä kriteerinä on tiimihenkisyys, koska yhdessä olemme enemmän!

Toivomme sinun olevan soveltuvan alan opiskelija, jolta puuttuu vielä opintoihin kuuluva harjoittelu. Haemme tehtävään henkilöä, jolta löytyy halua tutustua henkilöstöpalvelualaan ja kiinnostusta työntekijärekrytointeja kohtaan.

Kielitaito on plussaa, erityisesti englanti ja ruotsi. Aikaisempi työkokemus myynnin ja kaupan tehtävistä on eduksi.

Toivottava kesto harjoittelulle on noin 5-6kk. Harjoittelujakso on palkaton.

Kuulostaako siltä, että olet etsimämme kollega? Jätäthän hakemuksen heti alla olevan linkin kautta, sillä toivomme saavamme sinut vauhdikkaaseen porukkaamme mukaan helmikuun alusta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Suoritamme ensimmäisen haastattelukierroksen videokysymyksillä.

Hae tehtävää mahdollisimman pian, hakulinkin kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot