HR - harjoittelija
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2022

Sihti Oulu Oy tarjoaa mahdollisuutta suorittaa ammattikorkeakoulun harjoittelujakson HR-alan tehtävien parissa henkilöstöpalvelualan yrityksessä. Erikoisalaamme ovat rakennusalan henkilöstövuokraus, rekrytoinnit ja suorahaku, mutta palvelemme laajaa asiakaskuntaa eri toimialoilta. Harjoittelujakso alkaa sopimuksen mukaan tulevan kevään aikana.

Tehtävässä pääset tutustumaan kattavasti henkilöstöpalvelualan toimintaan. Toimit konsulttien apuna ja avustat heitä eri rekrytointiprosessin työvaiheissa. Taitojesi karttuessa pääset hoitamaan myös itsenäisesti HR konsultin tehtäviä.
Toivomme sinulta jo hieman pidemmälle edenneitä opintoja ja etsit itsellesi HR-alalta harjoittelupaikkaa.

Työssäsi tarvitset reipasta ja positiivista asennetta, oma-aloitteisuutta ja tarkkuutta. Olet sosiaalinen etkä pelkää tarttua puhelimeen ja lähestyt mielelläsi ihmisiä. Viihdyt nopeatempoisessa työympäristössä ja sinulla on asiakaspalveluhenkinen asenne. Olet motivoitunut perehtymään HR-alan tehtäviin. Toimintaympäristömme on kansainvälinen, joten hyvä englanninkielentaito on tarpeen.

Tarjoamme sinulle hyvän mahdollisuuden kehittää rekrytointialan ja henkilöstöhallinnon osaamista, ja kokemuksen myötä saat myös itsenäisiä vastuualueita. Tukenasi matkalla on osaava, rento ja mukava tiimi, joka ottaa sinut lämpimästi vastaan ja perehdyttää tehtäviisi.

Sihti on osa Adecco Groupia, joka on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Palvelemme asiakkaita ja työnhakijoita Suomessa yhteensä jo noin 180 asiantuntijan voimin. Kauttamme työllistyy kuukausittain jopa 2800 työntekijää ja teemme vuosittain yli 500 rekrytointia.

Laita hakemusta tulemaan oheisen linkin kautta, niin jutellaan lisää. Lisätietoja tehtävästä antaa Maria Hänninen, 040 182 7435
maria.hanninen@sihti.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1546819
  • Tehtäväalue: Toimistotyö
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 4.2.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Maria Hänninen (maria.hanninen (a) sihti.fi)
  • Sijainti: Oulu