HR-harjoittelija
Go On Joensuu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2021

Näytön paikka tarjolla ammattitaitoisessa ja innostavassa joukkueessa!

Etsimme Go On Joensuun toimistolle korkeakouluopintoja suorittavaa HR-HARJOITTELIJAA, jolla on rohkeutta haastaa itsensä, pilke silmäkulmassa, sekä innostuneisuutta ja päättäväisyyttä työn ja tekijän yhdistämiseksi.

HR-harjoittelijana pääset osaksi tiivistä Go On Joensuun tiimiämme ja ennen kaikkea hiomaan työelämävalmiuksiasi korkeakouluopintojesi ohessa. Harjoittelussa pääset tekemään monipuolisia ja vaihtelevia HR-alan työtehtäviä ja kerryttämään sinulle arvokasta alan kokemusta.

Mikäli näytät osaamisesi harjoittelun aikana ja viihdyt meillä töissä, voimme tarjota sinulle harjoittelun jälkeen vakituisen työpaikan keväällä 2022 HR-koordinaattorimme siirtyessä uusiin haasteisiin.

HR-harjoittelijana teet aktiivista yhteistyötä yritysasiakkaiden, työnhakijoiden ja työntekijöiden kanssa, joten tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja sekä laadukasta ja empaattista otetta asiakaspalvelutyöhön. Olet päivittäin yhteydessä työnhakijoihin ja työntekijöihin puhelimitse ja sähköpostitse. Käsittelet hakemuksia, kontaktoit työnhakijoita, haastattelet heitä kasvotusten ja Teamsilla sekä esittelet heitä asiakkaille. Teet nopeita päätöksiä mm. siitä ketä kutsut haastatteluun ja ketä suosittelet asiakkaallemme.

Suhtaudut positiivisesti muuttuviin tilanteisiin mm. nopeiden työntekijätilausten kilahtaessa sähköpostiin. Tuolloin tarvitset myös joustavaa otetta työhön, jotta pystyt suunnittelemaan aikataulusi uudelleen sekä priorisoimaan ja suunnittelemaan uudelleen päivän ja viikon työtehtävät. Monen päällekkäisen työtehtävän ja joskus myös erilaisten ongelmatilanteiden vuoksi tarvitset työssä paineensietokykyä ja ongelmanratkaisutaitoja.

Tarkkuus ja huolellisuus korostuvat erityisesti työsopimuksiin ja työsuhteisiin liittyvissä asioissa ja työntekijöiden tunteja tarkistaessa, mutta pääset hyödyntämään luovuuttasi eri alojen työilmoituksia ja sosiaalisen median päivityksiä tehdessä. Työlläsi on myös vaikutus työntekijöiden palkkojen oikeellisuuteen, vaikka palkanlaskija sinun ei tarvitse ollakaan. Toivomme, että etenkin alussa kysyt meiltä asioita aktiivisesti, mutta ajan myötä toivomme sinulta oma-aloitteista otetta työhön, jotta voit tarttua tilauksiin itsenäisesti, kysyä asiakkailta tarvittavia lisätietoja sekä ohjata ja opastaa työntekijöitämme.

Kaikista tärkeintä kuitenkin on, että sinulla on aitoa innostusta tutustua henkilöstöpalvelualaan sekä oppia riittävät valmiudet HR-koordinaattorin työhön. Tällä matkalla tuemme ja kannustamme sinua parhaamme mukaan.

Tarjoamme sinulle

 • Toimivan perehdytyskonseptin ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi tulevana HR-alan ammattilaisena
 • Ainutlaatuisen näkymän työelämään, erilaisiin toimialoihin ja työtehtäviin - yksikään päivä ei ole samanlainen
 • Merkityksellisen työn – autat työnhakijoita ja yrityksiä yhdistämällä työn ja tekijän
 • Mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen harjoittelujakson päätyttyä
 • Mukavan, avoimen ja kannustavan työporukan, jossa puhalletaan yhteen hiileen
 • Ammattitaitoisen HR-verkoston Go On -ketjun kautta
 • Jatkuvan tuen ja ohjauksen harjoittelusi aikana
 • Kannustusta ja arvostusta tekemästäsi työstä
 • Joustavuutta työn ja muun elämän yhteensovittamiseksi (mm. etätyömahdollisuus)

Harjoittelu alkaa heti sopivan henkilön löytyessä, viimeistään tammikuussa 2022. Harjoittelu on palkaton, mutta haluamme palkata sinut harjoittelun jälkeen pysyväksi tiimimme jäseneksi, jolloin palkkasi pohjautuu henkilöstöpalvelualan TES:een.

Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta ja kerro miten juuri sinä täydentäisit joukkuettamme. Paikka täytetään heti sopivan tekijän löytyessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Joensuun yksikönjohtaja/HR-päällikkö Satu Pirhonen, p. 050 475 9000 (ma-pe klo 9-16), satu.pirhonen@go-on.fi

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1522839
 • Tehtäväalue: Toimistotyö
 • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 30.11.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Joensuu