HR harjoittelija
Barona Sales Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2021

Haemme Helsingin toimistollemme, Töölönlahdenkadulle HR Harjoitelija myynnin- ja kaupan toimialalle.

Haluatko hypätä HR:n ja erikoiskaupan kiehtovaan maailmaan?

Nyt siihen on loistava mahdollisuus! Haemme huipputiimiimme vahvistusta. Olemme jokainen erilaisia, mutta kuitenkin niin samanlaisia. Teemme työt, niin kuin olisimme yrittäjiä, intohimolla ja halulla auttaa asiakkaitamme. Rehellisyyden nimissä - töitä on paljon, päivät kuluvat mukavasti toinen toisiamme auttaen eri työtehtävissä. Mikä parasta, asiakkaamme ovat mukavia ja heitä on ilo palvella. Suuressa ja merkittävimmässä roolissa ovat myös työntekijät, niin olemassa olevat kuin uudet hakijat.

Tehtävässäsi pääset tekemään laajasti rekrytointiprosessin eri vaiheita. Aluksi toimit konsulttien apuna ja avustat heitä mm. työvuorojen buukkaamisessa, työntekijäviestinnässä ja puheluissa, referenssisoitoissa, hakemusten läpikäynnissä, työpaikkailmoitusten avauksissa ja haastattelukutsujen lähettämisessä, sekä erilaisissa hallinnoinnillisissa tehtävissä. Harjoittelun edetessä työtehtäväsi laajenevat ja ne muotoutuvat osaamisesi mukaan.

Toivomme sinulta:

Huumoria, oikeanlaista asennetta, halua oppia uusia asioita, joustavuutta ja tarkkuutta. Myös paineensietokyvystä on hyötyä, sillä välillä ilmassa on yhtä aikaa monen monta palloa ja silloin tärkeä ominaisuus on priorisointi. Ehdottomasti tärkeimpänä kriteerinä on tiimihenkisyys, koska yhdessä olemme enemmän!

Kielitaito on plussaa, erityisesti englanti ja ruotsi. Aikaisempi työkokemus myynnin ja kaupan tehtävistä on eduksi.

Kuulostaako siltä, että olet etsimämme kollega? Jätäthän hakemuksen heti alla olevan linkin kautta, sillä toivomme saavamme sinut vauhdikkaaseen porukkaamme mukaan mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa Palvelujohtaja Heidi Hellsten ti 8.6. klo 12-13 ja to 10.6. klo 10-11.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1465115
  • Tehtäväalue: HR
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 13.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: (heidi.hellsten (a) barona.fi)
  • Puhelin: 0405391066
  • Sijainti: Helsinki, Espoo, Vantaa