HR-harjoittelija
Asianajotoimisto Castrén & Snellman Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.4.2021
Etsitkö työpaikkaa, jossa pääset tutustumaan monipuolisiin HR-tehtäviin ja kehittämään osaamistasi? Onko sinulla kipinää olla mukana rakentamassa alan parasta työpaikkaa?  Oletko tiimipelaaja ja innostava työkaveri? Tule meille HR-harjoittelijaksi – sparraamme sinusta menestystarinoiden tekijän!
 
Castrén & Snellman on liikejuridiikan edelläkävijä. Haastamme päivittäin itsemme, toisemme ja asiakkaamme, jotta voimme yhdessä rakentaa kestäviä menestystarinoita. Meitä vie eteenpäin kipinä tarjota Suomen parasta asianajopalvelua ja olla alamme paras työpaikka.
 
HR-tiimimme vastaa toimistomme henkilöstöhallinnon tehtävistä kattaen kaiken rekrytoinnista henkilöstön osaamisen kehittämiseen ja työsuhdeasioista harjoitteluohjelmiin. Uskomme, että onnelliset ihmiset takaavat onnelliset asiakkaat, ja kehitämme työntekijäkokemustamme jatkuvasti.
 
Nyt etsimme aktiiviseen HR-tiimiimme 
 
HR-HARJOITTELIJAA
 
oppimaan laaja-alaisesti henkilöstöhallinnon tehtävistä kannustavassa ja inspiroivassa työyhteisössä. Pääset avustamaan rekrytointi- ja kehityskeskusteluprosesseissa sekä erilaisissa työsuhdeasioissa. Työhösi kuuluu myös koulutus- ja rekrytointitilaisuuksien koordinointia ja opiskelijamarkkinointia. Käytät luontevasti sosiaalista mediaa ja osallistut toimistomme some-kanavien sisällön tuottamiseen. Tukenasi harjoittelun aikana on henkilökohtainen tutor ja lämminhenkinen tiimi, jossa jokainen saa loistaa omilla vahvuuksillaan. Vastuullisuus on tärkeä osa toimistomme arvoja ja strategiaa, joten toivomme, että jaat kanssamme halun panostaa parempaan huomiseen.
 
Voit sopia tiimiimme harjoittelijaksi, mikäli:
 • olet opintojen loppuvaiheessa oleva kaupallisen, kasvatustieteellisen tai muun soveltuvan alan opiskelija tai vastavalmistunut, ja aidosti kiinnostunut HR-työstä
 • olet huolellinen, oma-aloitteinen, vuorovaikutustaitoinen, joustava ja organisointikykyinen tiimipelaaja
 • pidät rutiinitehtävistä, mutta innostut myös uuden ideoinnista
 • sinulla on positiivinen asiakaspalveluasenne
 • sinulla on erinomainen suomen ja englannin kielen taito; muusta kielitaidosta on etua.
 • erilaisten toimisto-ohjelmien (esim. Microsoft Office -ohjelmat) käyttö sujuu sinulta näppärästi
HR-harjoittelijan paikka sopii hyvin henkilölle, jolla ei vielä ole aiempaa kokemusta HR-tehtävistä, mutta sitäkin enemmän intoa oppia. Määräaikainen harjoittelu on palkallinen ja kokoaikainen. Harjoittelujakso alkaa sopimuksen mukaan kesän tai alkusyksyn aikana ja päättyy elo-syyskuussa 2022.
 
Lähetä hakemuksesi meille viimeistään 26.4.2020. Hakemuksen jättämisen jälkeen lähetämme sinulle kutsun videohaastatteluun, jossa vastaat yhteen sinulle sähköpostitse lähetettyyn kysymykseen. Käymme kaikki hakemukset ja videovastaukset läpi, ja kutsumme osan hakijoista virtuaaliseen tapaamiseen. 

Haluatko kuulla työnkuvasta ja hakemisesta tarkemmin?

Järjestämme maanantaina 19.4. klo 14.00-15.00 Microsoft Teamsissa virtuaalisen Q&A-tilaisuuden, jossa pääset tapaamaan HR-tiimiämme ja nykyistä HR-harjoittelijaamme ja esittämään meille kysymyksiä. Pääset osallistumaan tilaisuuteen joko omalla nimelläsi tai anonyymisti tämän linkin kautta.
 
Lisätietoja tehtävästä, tiimistä ja Castrén & Snellmanista työnantajana saat Elina Kytömaalta (p. 020 7765 237 tai elina.kytomaa@castren.fi) tai nykyiseltä HR-harjoittelijaltamme Saga Heinolta (p. 045 788 17722 tai saga.heino@castren.fi).
 
Odotamme innolla hakemustasi!

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1441043
 • Tehtäväalue: HR
 • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: Elina Kytömaa (elina.kytomaa (a) castren.fi)
 • Puhelin: 0405229262
 • Sijainti: Helsinki, Uusimaa