(Poistunut julkaisusta)

HR-HARJOITTELIJA
Barona Pohjanmaa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2020

Haluatko yhdistää työssäsi asiakaslähtöisyyden ja ihmisten kanssa työskentelyn? Oletko sinä meidän seuraava HR-talentti?
Haemme nyt Vaasan toimistollemme harjoittelijaa henkilöstö- ja rekrytointitehtäviin.

Työtehtävät pitävät sisällään muun muassa työntekijöiden rekrytointiprosessin eri vaiheita, kuten työpaikkailmoitusten laadintaa, hakemusten vastaanottoa ja käsittelyä sekä muita HR-alan monipuolisia työtehtäviä. Tarkempi työnkuva muotoutuu ja kehittyy kykyjesi ja halujesi mukaan.

Toivomme sinulta:

  • Kiinnostusta alaa ja henkilöstöasioita kohtaan
  • Oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja vastuuntuntoisuutta
  • Hyvää ihmistuntemusta ja sosiaalista luonnetta
  • Todellista halua kehittyä ja menestyä omassa työssä
  • Oikeaa asennetta ja hyvää tiimihenkeä

Tarjoamme erittäin mielenkiintoisen harjoittelupaikan menestyvässä ja alansa johtavassa yrityksessä sekä mahdollisuuden kasvaa alan huippuosaajaksi. Pääset tutustumaan näköalapaikalta Suomen yrityksiin, opit paljon työehtosopimuksista ja työlainsäädännöstä sekä valmistaudut työelämän haasteisiin käytännön kokemusta kartuttaen. Meillä tehdään töitä nuorekkaassa työporukassa ja tiiminä; autamme ja kannustamme toisiamme sekä samalla vaadimme toisiltamme saman kuin itseltämme.

Työt alkavat alkuvuodesta 2021 palkattomana harjoitteluna ja mikäli menestyt tehtävässäsi, on sinulla mahdollisuus jatkaa töitä myöskin kesän ajalle. Työpisteesi on pääosin Vaasassa, mutta erityisesti työsuhteen alussa ja kesäkuukausina töihin koulutusta voi olla myös Seinäjoella, Kokkolassa ja Helsingissä.

Vastaavassa roolissa aiempina kesinä työskennelleet ovat jatkaneet osa-aikaisena myös syksyllä ja talvella sekä ottaneet seuraavana kesänä entistä vastuullisempaa roolia työssään. Toivomme että olet kiinnostunut jatkamaan työskentelyä myös kesän jälkeen.

Ensimmäinen haastattelukierros järjestetään videohaastattelutyökalumme avulla. Jätäthän hakemuksesi jo tänään, mutta viimeistään 29.11.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa Aluepäällikkö, Antti Flander, 0445451370. Antin tavoittaa parhaiten arkisin 8-16.