(Poistunut julkaisusta)

HR-harjoittelija
Sihti Turku

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2020

Tarjoamme Sihdillä mahdollisuutta suorittaa ammattikorkeakoulun harjoittelujakso HR-alan tehtävien parissa henkilöstöpalvelualan yrityksessä. Erikoisalaamme ovat rakennusalan henkilöstövuokraus, rekrytoinnit ja suorahaku, mutta palvelemme laajaa asiakaskuntaa. Harjoittelujakso alkaa sopimuksen mukaan vielä loppuvuoden aikana.

Tehtävässä pääset tutustumaan kattavasti koko rekrytointiprosessiin. Toimit konsulttien apuna ja avustat heitä eri rekrytointiprosessin työvaiheissa. Taitojesi karttuessa pääset hoitamaan myös itsenäisesti rekrytointiprosessin eri osa-alueita.

Työtehtävät pitävät sisällään mm. seuraavia tehtäviä:
- Työpaikkailmoitusten avaus eri järjestelmiin
- Hakemusten läpikäynti ja haastattelukutsut
- Puhelinhaastattelujen teko ja haastatteluihin osallistuminen
- Hallinnollisissa tehtävissä avustaminen kuten työtodistusten- ja työsopimusten teko sekä työnhakijaviestintä
- Muissa äkillisissä/vaihtelevissa tarpeissa avustaminen mm. postitus, Exceleiden päivitys, tiedon etsiminen eri järjestelmistä, järjestelmien päivitys jne.

Toivomme sinulta jo hieman pidemmälle edenneitä opintoja ja etsit itsellesi HR-alalta harjoittelupaikkaa. Aiempi kokemus rakennusalan tehtävistä on eduksi, mutta ei välttämättömyys, sillä koulutamme sinut tehtävään.

Työssäsi tarvitset reipasta ja positiivista asennetta, oma-aloitteisuutta ja tarkkuutta. Olet sosiaalinen etkä pelkää tarttua puhelimeen ja lähestyt mielelläsi ihmisiä. Viihdyt nopeatempoisessa työympäristössä ja sinulla on asiakaspalveluhenkinen asenne. Olet motivoitunut perehtymään HR-alan tehtäviin. Toimintaympäristömme on kansainvälinen, joten hyvä englanninkielentaito on tarpeen.

Tarjoamme sinulle hyvän mahdollisuuden kehittää rekrytointialan ja henkilöstöhallinnon osaamista, ja kokemuksen myötä saat myös itsenäisiä vastuualueita. Tukenasi matkalla on osaava, rento ja mukava tiimi, joka ottaa sinut lämpimästi vastaan ja perehdyttää tehtäviisi.

Saat myös lisätietoja tehtävästä sähköpostilla seppo.turunen@sihti.fi.

Sihti on osa Adecco Groupia, joka on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Palvelemme asiakkaita ja työnhakijoita Suomessa yhteensä jo noin 180 asiantuntijan voimin. Kauttamme työllistyy kuukausittain jopa 2800 työntekijää ja teemme vuosittain yli 500 rekrytointia.

www.sihti.fi