(Poistunut julkaisusta)

Hr-harjoittelija
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2020

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva, joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Olemme tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisesta asiakassuhteista niin työnantajien kuin työntekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain 2800 työntekijää ja olemme vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla kuten ravintola-, kunnossapito-, rakennus, logistiikka- ja kaupan ala. 

Hei sinä, saatamme etsiä juuri sinua!

Tällä kertaa emme etsi työntekijää asiakasyrityksellemme vaan pidämme sinut itsellämme, sillä haemme harjoittelijaa Riihimäen toimistollemme. Sinulla on mahdollisuus työllistyä vakityösuhteeseen harjoittelujaksosi päätteeksi. Tulet olemaan osa pientä, tehokasta ja innovatiivista tiimiä. Tehtävänkuva on monipuolinen ja pääset kehittämään itseäsi osana yritystämme. Ehkä olet jo ammatillisesti konekut alaa vaihtava osaaja tai mahdollisesti vasta hankkimassa kokemusta työelämästä. Meillä asenne ja persoona ratkaisee.

Meillä reipas, aktiivinen ja toimeentarttuva persoona ratkoo päivittäisiä ongelmia ja löytää paikkansa kehittyvässä ja kasvavassa organisaatiossamme. Tulet palkanlaskentaan ja laskutukseen suuntautuvien työtehtävien lisäksi osallistumaan muun tiimin tukena myös rekrytointiin, myyntiin, asiakassuhteiden ylläpitoon ja toiminnan yleiseen kehittämiseen. Yhdessä voimme kehittää tehtävääsi, osaamistasi, koulutustasi ja suunnata työnkuvaasi vahvuuksiesi suuntaan.

Toivomme sinulta:

- Positiivista, aktiivista ja itsenäistä asennetta nopeasti muuttuvia tilanteita kohtaan

- Sosiaalista ja ulospäinsuuntautunutta luonnetta

- Kokemus palkkahallinnosta, rakennusalasta tai teollisuudesta katsotaan eduksi

- Joustavuutta, määrätietoisuutta ja halua kehittyä työssäsi

- Tietotekniikan sujuvaa tai vähintään hyvää hallitsemista

- Kykyä loogiseen ajatteluun

- Asioihin tarttumista ja maalaisjärjen käyttöä

- Hyvää suullista ja kirjallista suomen-ja englanninkielen taitoa, viron kieli katsotaan lisäeduksi 

Tarjoamme sinulle:

- Mahdollisuuden haastaa ja kehittää itseäsi

- Mahdollisuuden vakinaistua pitkäaikaiseen työsuhteeseen

- Mahdollisuuden kouluttautua alalle

- Tarvittaessa joustavat työajat

- Mahdollisuuden kehittyä työuralla

Voit käydä tutustumassa verkkosivuihimme osoitteessa www.lisapalvelu.net

Mikäli uskot että tämä mahdollisuus on juuri sinua varten, voit lähettää vapaamuotoisen työhakemuksen CV:n kera osoitteeseen

essi.vasaramaki@lisapalvelu.net

Aloitamme haastattelut sopivien henkilöiden löydyttyä jo hakuaikana, joten älä epäröi laittaa omaa hakemustasikin pikimmiten. Vastaamme mieluusti myös lisäkysymyksiin, joten laita rohkeasti sähköpostia mikäli haluat kuulla lisää.