(Poistunut julkaisusta)

HR-harjoittelija
Asianajotoimisto Castrén & Snellman Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020

Etsitkö työpaikkaa, jossa pääset kehittymään monipuolisissa HR-tehtävissä? Onko sinulla kipinää olla mukana rakentamassa alan parasta työpaikkaa?  Oletko tiimipelaaja ja innostava työkaveri? Tule meille HR-harjoittelijaksi – sparraamme sinusta menestystarinoiden tekijän!

Castrén & Snellman on liikejuridiikan konkari ja edelläkävijä. Haastamme päivittäin itsemme, toisemme ja asiakkaamme, jotta voimme yhdessä rakentaa kestäviä menestystarinoita. Meitä vie eteenpäin kipinä tarjota Suomen parasta asianajopalvelua ja olla alamme paras työpaikka.

HR-tiimimme vastaa toimistomme henkilöstöhallinnon tehtävistä kattaen kaiken rekrytoinnista henkilöstön osaamisen kehittämiseen ja työsuhdeasioista harjoitteluohjelmiin. Uskomme, että onnelliset ihmiset takaavat onnelliset asiakkaat, ja kehitämme työntekijäkokemustamme jatkuvasti.

Nyt etsimme aktiiviseen HR-tiimiimme kokopäiväistä

HR-HARJOITTELIJAA

oppimaan laaja-alaisesti henkilöstöhallinnon tehtävistä kannustavassa ja inspiroivassa työyhteisössä. Pääset avustamaan rekrytointi- ja kehityskeskusteluprosesseissa sekä erilaisissa työsuhdeasioissa. Työhösi kuuluu myös koulutus- ja rekrytointitilaisuuksien koordinointia ja opiskelijamarkkinointia. Käytät luontevasti sosiaalista mediaa ja osallistut toimistomme some-kanavien sisällön tuottamiseen ja ideoimiseen. Tukenasi harjoittelun aikana on lämminhenkinen tiimimme ja henkilökohtainen tutor. Vastuullisuus on tärkeä osa arvojamme ja strategiaamme, joten toivomme, että jaat kanssamme halun panostaa parempaan huomiseen.

Voit sopia tiimiimme harjoittelijaksi, mikäli:

  • olet opintojen loppuvaiheessa oleva kaupallisen, kasvatustieteellisen tai muun soveltuvan alan opiskelija tai vastavalmistunut, ja aidosti kiinnostunut HR-työstä
  • olet huolellinen, oma-aloitteinen, vuorovaikutustaitoinen, joustava ja organisointikykyinen tiimipelaaja
  • omaat positiivisen asiakaspalveluasenteen
  • sinulla on erinomainen suomen ja englannin kielen taito; muusta kielitaidosta on etua.

Harjoittelu on palkallinen, määräaikainen kokopäivätyö. Harjoittelujakso alkaa sopimuksen mukaan keväällä 2020 ja päättyy elo-syyskuussa 2021.

Lähetä hakemuksesi meille viimeistään 11.3.2020. Hakemuksen jättämisen jälkeen saat kutsun videohaastatteluun, jossa vastaat yhteen sinulle sähköpostitse lähetettyyn kysymykseen. Käymme kaikki hakemukset ja videovastaukset läpi, ja kutsumme osan hakijoista henkilökohtaiseen tapaamiseen toimistollemme.

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä ja Castrén & Snellmanista työnantajana saat Elina Kytömaalta (p. 020 7765 237 tai sähköpostilla elina.kytomaa@castren.fi).

Odotamme innolla hakemustasi!