(Poistunut julkaisusta)

HR-harjoittelija
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen

Hei sinä rakennusalan taitaja, opiskelija tai vasta teollisuuteen suuntaava jonkin muun alan konkari – etsimme sinua!  Haemme Lisäpalvelun Jyväskylän toimistolle harjoittelijaa, jolla olisi myös mahdollisuus työllistyä ansiokkaan harjoittelujakson päätteeksi.

Tulet olemaan osa pientä tiimiä, jossa tehtävänkuvasi on monipuolinen. Laajasta tehtäväskaalasta huolimatta tehtäviesi painopiste tulee määräytymään vahvuuksiesi ja kiinnostuksiesi perusteella. Pääasia on, että pääset kehittämään itseäsi osana yritystämme!

Olisi suotavaa, että olet jo päässyt ottamaan ensiaskeleita rakennusteollisuuden maailmaan joko opiskeluiden tai aiemman työhistoriasi kautta. Uskomme kuitenkin, että meillä Lisäpalvelulla reipas tekijä ja toimeen tarttuva persoona ratkoo päivittäisiä pulmia myös ilman vankkaa tietotaitoa rakennusalasta. Tulet teollisuuteen suuntaavien työtehtävien ohella osallistumaan muun tiimin tueksi myös rekrytoinnin ja palkanmaksun vaihteleviin tehtäviin, asiakassuhteiden ylläpitoon ja kehittämiseen sekä erilaisten ongelmatilanteiden ratkaisuun. Yhdessä voimme kehittää tehtävääsi ja suunnata toimenkuvaasi! Osaamisesi ratkaisee.


Toivoisimme sinulta:

 • Loppusuoralla olevia soveltuvia ammatti- tai korkeakouluopintoja
 • Positiivista, aktiivista ja oma-aloitteista asennetta muuttuvia tilanteita kohtaan
 • Työkokemus rakennustyömailta tai tietotaito palkkahallinnosta on eduksi, muttei välttämätöntä
 • Joustavuutta, määrätietoisuutta ja ennen kaikkea halua kehittyä
 • Tietotekniikan hyvää hallitsemista
 • Matemaattista ymmärrystä
 • Hyvää suullista sekä kirjallista suomen- ja englanninkielentaitoa

Tarjoamme sinulle:

 • Mahdollisuuden päästä haastamaan itsensä ja kehittämään toimintaamme
 • Mukavat työkaverit ja rennon työilmapiirin
 • Tarvittaessa joustavat työajat
 • Mahdollisuuden kehittyä työuralla

Jätä hakemus alla olevan linkin kautta tai suoraan sähköpostitse osoitteeseen: rekry.jkl@lisapalvelu.net

http://lisapalvelu.likeit.fi/apply/32094730