(Poistunut julkaisusta)

HR-Harjoittelija
Barona Sales Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2019

Haluatko yhdistää työssäsi asiakaslähtöisyyden ja ihmisten kanssa työskentelyn? Oletko sinä meidän seuraava myynnin rekrytoinnin stara?

Haemme nyt Helsingin toimistollemme Mikonkadulle harjoittelijaa myynnin- ja kaupan alan henkilöstö- ja rekrytointitehtäviin.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä tutustumaan myynnin ja kaupan alan rekrytointiprosessiin asiantuntijaorganisaatiossamme. Työtehtävät pitävät sisällään työntekijöiden rekrytointiprosessin eri vaiheita, kuten työpaikkailmoitusten laadintaa, ilmoitusten julkaisua eri kanaviin, hakemusten käsittelyä, haastattelujen pitämistä sekä työsopimusten tekoa. Toimit tavoitteiden saavuttamisen kannalta hyvin tärkeänä osana tiimiä ja työnkuvasi voi kehittyä kykyjesi mukaan.

Toivomme sinun olevan soveltuvan alan opiskelija (esim. tradenomi), jolta opintoihin kuuluva harjoittelu on vielä suorittamatta. Olet aidosti kiinnostunut myynnin työntekijärekrytoinneista, henkilöstöalasta ja valmis oppimaan uutta erilaisten HR-tehtävien parissa. Aiempi osaaminen myynnin tehtävistä ja positiivinen asenne ovat eduksesi.

Tarjolla on erittäin mielenkiintoisen harjoittelupaikka alansa johtavassa yrityksessä sekä mahdollisuus lähteä kasvamaan alan huippuosaajaksi. Meitä yhdistävät asiakaslähtöisyys, rohkeus ja halu tehdä kovasti töitä asiakkaidemme eteen. Töitä tehdään nuorekkaassa työporukassa ja tiiminä; autamme ja kannustamme toisiamme sekä samalla vaadimme toisiltamme saman kuin itseltämme. Viihdyt ja pärjäät meillä, jos heittäydyt rohkeasti mukaan, uuden oppimisen asenteella.

Harjoittelun aloitus on mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi pian ja hae osaksi Baronan mahtavaa tiimiä.

Mikäli sinulle jäi jotain kysyttävää, niin ota rohkeasti yhteyttä!