(Poistunut julkaisusta)

HR-harjoittelija
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019

Hei Sinä henkilöstömaailman kiemuroista kiinnostunut tulevaisuudenlupaus, haemme Lahden toimistollemme HR-HARJOITTELIJAA.

Harjoittelu suoritetaan Lahden toimistolla, joka on Amiko-konsernin pääkonttori. Tämän harjoittelujakson aikana Sinä pääset näkemään monipuolisesti koko konsernin toimintaa aina työnhakijoiden kohtaamisesta asiakkaiden kanssa toimimiseen. Harjoittelun sisältöön on myös mahdollista vaikuttaa omien mielenkiinnon kohteiden ja oppimistavoitteiden mukaisesti. Toivomme, että pystyt aloittamaan harjoittelun mahdollisimman pian. 

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden oppia henkilöstöpalvelualan keskeisiä työtehtäviä, kuten työhaastatteluiden tekoa, työsuhdeasioiden hoitoa sekä hr-työhön liittyviä toimistotöitä. Harjoittelun aikana pääset myös näkemään, miten palkanlaskenta ja laskutus liittyvät henkilöstöpuolen työtehtäviin.

Toivomme joukkoomme oma-aloitteisen ja ahkeran tekijän, jolta myös tiimityöskentely sujuu helposti. Toivomme, että tuleva työkaverimme on innokas oppimaan uusia asioita ja uusia tapoja työskentelyyn. Arvostamme ulospäinsuuntautunutta sekä helposti ihmisten kanssa toimeen tulevaa persoonaa, koska henkilöstöalan työ on työtä ihmisten parissa. Työ on ajoittain kiireistä ja paljon asioita tapahtuu samaan aikaan, joten paineensietokyky tulee tarpeeseen. Sujuva suomen kielen taito on välttämättömyys, ja hyvä englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Me Amikolaiset olemme rentoa väkeä, teemme täydellä sydämellä ja pilke silmäkulmassa paljon töitä työntekijöiden sekä asiakkaiden hyväksi. Jos Sinua siis kiinnostaa oppia henkilöstöalaan liittyviä monipuolisia työtehtäviä ja olet valmis tekemään paljon töitä kehittymisesi eteen, niin laita ihmeessä hakemusta tulemaan ja liity meidän kasvavaan joukkoomme! Voit olla vasta uraasi aloitteleva tai uraasi muutosta haluava osaaja. Huomaathan, että aloitamme haastattelut jo hakuajalla.

Hyvin harjoitteluajasta suoriutuvalle sekä Amikon tiimiin sopivalle henkilölle on mahdollisesti tarjolla töitä harjoittelun jälkeenkin. Harjoitteluajalta maksetaan harjoittelijan palkkaa.

Jos Sinulle herää tehtävästä lisäkysymyksiä, niin ole ihmeessä yhteydessä: Saara Tereska, p. 0504767404, saara.tereska@amiko.fi 

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Kauttamme työllistyy esim. teollisuuden, logistiikan, kaupan alan, rakentamisen ja toimistotyön alan ammattilaisia. Toimistomme sijaitsevat Lahdessa, Helsingissä, Porissa, Kouvolassa, Tampereella sekä Oulussa, ja toimimme valtakunnallisesti.