(Poistunut julkaisusta)

HR-Harjoittelija
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2019
Toimenkuva
Etsimme Salon toimistollemme HR-harjoittelijaa suorittamaan opintoihin kuuluvaa kestoltaan 3-6kk pituista työharjoittelua. Harjoittelu on hyvin käytännönläheistä ja pääset sekä näkemään että myös tekemään käytännössä henkilöstöhallinnon tehtäviä monipuolisesti, kuten työhakemusten käsittelyä, työhaastatteluiden pitämistä ja palvelemaan asiakasyrityksiämme löytämällä heille heidän tarpeitaan vastaavia työntekijöitä. Työhön sisältyy myös paljon muuta HR-työhön liittyvää toimistotyötä.
Odotamme sinulta
Työssä tärkeimmät vaatimukset ovat hyvät sosiaaliset taidot ja asiakaspalveluhenkisyys. Olet paineensietokykyinen ja ”langat” pysyvät käsissäsi tiukoissakin tilanteissa. Toivomme myös, että sinulta löytyy hyvää organisointikykyä ja tuloksellista työotetta. Tärkeintä, että olet alasta aidosti kiinnostunut ja omaat positiivisen asenteen!
Koulutus ja työkokemus
Opiskelet AMK:ssa esim. henkilöstötyötä, liiketoimintaa, markkinointia tai myyntiä ja olet opinnoissasi jo hyvässä vauhdissa tai etsit ovea työelämään ja haluat päästä siihen kiinni työharjoittelun muodossa. Meiltä saat hyvää työkokemusta, jonka avulla luot vankan jalustan urallesi.
Muut tiedot
Mikäli kiinnostuit, voit jättää hakemuksesi sähköpostitse Charlotta Jaakkolalle osoitteeseen charlotta.jaakkola@vmp.fi.
Kesto
n 3-6kk
Lisätietoja
Charlotta Jaakkola, Charlotta.Jaakkola@vmp.fi, (02) 728 1450
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 29.05.2019 mennessä.