(Poistunut julkaisusta)

HR-harjoittelija
Fazer Makeiset

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019

Luo työlläsi iloa jokaiseen päivään

Rekrytoimme vuosittain kymmeniä määräaikaisia kesä- ja sesonkityöntekijöitä erilaisiin tuotannon tehtäviin Lappeenrannan makeistehtaalle. HR-harjoittelijana pääset näkemään rekrytointiprosessimme alusta loppuun sekä osallistumaan rekrytointipäivien koordinointiin ja hakijaviestintään. Pääset sijaistamaan HR-asiantuntijoita työsuhteiden luomiseen ja sopimuksiin liittyvissä tehtävissä.

Tartu loistavaan tilaisuuteen ja tule osaksi HR-yhteisöämme Lappeenrantaan kesäksi ajalle 6.5.-31.7.2019. Harjoittelu on palkallinen. 

Miksi Fazer Makeiset?

Meillä kaikki alkaa ihmisistä. Olet osa kannustavaa ja lämminhenkistä työympäristöä, jossa kollegat innostavat toisiaan loistaviin suorituksiin. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kartuttaa monipuolista ja arvokasta kokemusta HR-tehtävistä Suomen rakastetuimpien brändien parissa. Lämminhenkinen ja inspiroiva yhteisömme opastaa sinut alkuun ja tukee sinua tehtävien itsenäisessä suorittamisessa.

Mitä toivomme sinun tuovan tiimiimme

Menestyäksesi tehtävässä edellytämme sinulta reipasta, aktiivista ja täsmällistä työotetta sekä kykyä omaksua uusia asioita nopeasti. Olet positiivinen tiimipelaaja, joka tarttuu rohkeasti erilaisiin työtehtäviin ja on aidosti kiinnostunut HR-maailmasta. Arvostamme kokemusta asiakaspalvelutehtävistä sekä tuntemusta HR:n prosesseista ja työsuhdeasioista. Olet mahdollisesti viimeistelemässä tehtävään soveltuvia opintojasi tai etsimässä opintoihin liittyvää harjoittelupaikkaa. Ihmisten kanssa toimiminen on vahvuutesi ja kommunikoit sujuvasti myös englannin kielellä.

Etsitkö hyvältä maistuvaa työtä? Löydä työpaikka sinun makuusi.

Hae tehtävää 29.3.2019  mennessä alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Anu-Maarit Modig, Senior Specialist, Human Resources, Fazer Makeiset Oy, +358 46 850 9791, parhaiten tavoitettavissa 19.3. kl 8.00 – 10.00 tai 21.3. kl 8.00 – 10.00 tai 26.3. kl 8.00 – 10.00.