HR-Harjoittelija
VPS Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2019
Haemme HR-harjoittelijaa Tampereen toimipisteeseemme. Harjoittelun kesto on n.3-5 kuukautta riippuen esim. koulutusohjelmastasi. Harjoittelun ajankohdasta voimme sopia, mutta toivomme mahdollisuutta aloittaa toukokuun alusta. Työaika on 38h/viikko, mutta olemme tässäkin joustavia.

HR-harjoittelija toimii yrityksen eri alojen yhteyspäälliköiden alaisuudessa. Pääset vaikuttamaan rekrytointiprosessin kaikkiin eri vaiheisiin aina asiakasneuvotteluista ja profiilin luomisesta rekrytointiin ja työsopimusten laatimiseen. Saat kokemusta lukuisista eri toimialoista, joten voit syventää omaa HR-osaamistasi. Työntekijät ovat meille yhtälailla asiakkaita, joten ymmärrät heidän tärkeyden yrityksellemme. Voit suorittaa harjoittelun osana esim. AMK-koulutusta.

Odotamme aitoa kiinnostusta rekrytointiin, henkilöstöjohtamiseen, eri toimialoihin sekä työehtosopimuksiin. Olethan myös asiakaspalveluhenkinen sekä puhut ja kirjoitat sujuvasti suomen ja englannin kielellä. Sinulle ei tuota ongelmia käyttää Office-ohjelmistoa päivittäin. Koska kyseessä on harjoittelu niin tehtävät ja toimenkuvasi määräytyvät osaamisesi mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Markku Partanen, Puh.0400-931328, markku.partanen@vps.fi arkisin klo 10.00-14.00. Huom! Emme ota haussa huomioon sähköpostihakemuksia. Täytäthän hakemuksemme osoitteessa www.vps.fi.

Nyt sinulla on oiva tilaisuus syventää henkilöstöjohtamisen osaamistasi!
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1236588
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 29.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere