(Poistunut julkaisusta)

Hr-harjoittelija
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019

Haemme Lahden toimistollemme hr-harjoittelijaa.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Kauttamme työllistyy esim. teollisuuden, logistiikan, kaupan alan, rakentamisen ja toimistotyön alan ammattilaisia. Toimistomme sijaitsevat Lahdessa, Helsingissä, Porissa, Kouvolassa, Tampereella sekä Oulussa, ja toimimme valtakunnallisesti.

Tarjoamme harjoittelijalle mahdollisuuden oppia hr-työtä, mm. työhaastatteluiden tekoa, työsuhdeasioiden hoitoa sekä hr-työhön liittyviä toimistotöitä. Harjoittelun aikana pääset tutustumaan myös palkanlaskentaan ja laskutukseen, ja oppimaan niihin liittyviä asioita henkilöstöpalvelualan kannalta.

Harjoittelu suoritetaan Lahden toimistolla, joka on Amiko-konsernin pääkonttori. Harjoittelun aikana pääset näkemään koko konsernin toimintaa kokonaisvaltaisesti. Harjoittelun sisältöön on mahdollista vaikuttaa omien mielenkiinnon kohteiden ja oppimistavoitteiden mukaisesti. Harjoittelun aloitusajankohta ja kesto on sovittavissa.

Toivomme hakijan olevan oma-aloitteinen, ahkera ja energinen sekä innokas oppimaan uusia asioita. Arvostamme ulospäinsuuntautunutta sekä helposti ihmisten kanssa toimeen tulevaa persoonaa, koska henkilöstöalan työ on työtä ihmisten parissa. Sujuva suomen kielen taito on välttämättömyys, ja hyvä englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Mikäli kiinnostuit, ja koet olevasi etsimämme harjoittelija, jätäthän hakemuksen verkkosivuillamme. Hyvin harjoitteluajasta suoriutuvalle sekä Amikon tiimiin sopivalle henkilölle on mahdollisesti tarjolla töitä harjoittelun jälkeenkin.