(Poistunut julkaisusta)

HR-harjoittelija
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2019

Haemme HR-HARJOITTELIJAA Smile Henkilöstöpalveluiden Lahden toimipisteeseen hotelli, ravintola ja catering -toimialan tiimiin.

Olet esimerkiksi loppusuoralla opinnoissasi (esim. liiketalouden ja hallinnon ala) ja kiinnostunut suorittamaan opintoihisi kuuluvan harjoittelun (2,5 kk - 5 kk) henkilöstöpalvelualalla. Harjoittelijana työnkuvaasi kuuluvat työsuhteen ylläpitoon liittyviä toimenpiteitä HR-järjestelmän parissa, hallinto- ja toimistotöitä (mm. hakemuskäsittelyä, avustavaa palkanlaskentaa ja laskutusta) sekä tarpeen mukaan yhteydenpitoa työntekijöidemme ja asiakkaidemme kanssa.

Tarjoamme Sinulle:

- monipuolisen työnkuvan
- ammattitaitoisen ja aikaansaavan työyhteisön taustatueksesi
- mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviesi sisältöön

Odotamme Sinulta:

- energistä ja aikaansaavaa asennetta
- hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
- kykyä pitää useat langat käsissäsi samaan aikaan

Harjoittelu alkaa sopimuksen mukaan, joko helmikuussa tai maaliskuussa 2019.

Kiinnostuitko? Lähetä cv ja hakemuksesi: http://smile2.likeit.fi/advert/57495240

Lisätietoja saat myös tarvittaessa sähköpostitse sanna.aho@smilepalvelut.fi 

Hakemuksia käsitellään hakuaikana.

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.

Smile Henkilöstöpalvelut Oyj on vuonna 2014 perustettu valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys, jonka liiketoiminnan juuret ovat jo vuonna 2002 perustetussa yhtiössä.  Smile välittää työvoimaa yli 1 100 yritykselle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 10 000 osaajaa. Tarjoamme työntekijöillemme ja asiakkaillemme toimialakohtaiset ja asiantuntevat palvelut. Meiltä löytyy ammattilaiset muun muassa hotelli-, ravintola- ja catering-alalle, tapahtumiin ja promootioihin, rakentamiseen ja teollisuuteen, logistiikkaan ja kunnossapitoon, lääkäripalveluihin sekä koulutus- ja suorarekrytointipalvelut. Smilen vuoden 2017 liikevaihto oli 75,6 miljoonaa euroa ja yhtiö on kasvanut vahvasti. Lisätietoja Smilestä: www.smilepalvelut.fi