(Poistunut julkaisusta)

HR-harjoittelija
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2018

Haemme HR-HARJOITTELIJAA Smile Henkilöstöpalveluiden Lappeenrannan toimipisteeseen rakennus-, logistiikka- ja teollisuus, horeca -toimialojen tiimiin.

Olet esimerkiksi loppusuoralla opinnoissasi (esim. liiketalouden ja hallinnon ala) ja kiinnostunut suorittamaan opintoihisi kuuluvan harjoittelun (2,5 kk - 5 kk) henkilöstöpalvelualalla. Harjoittelijana työnkuvaasi kuuluvat työsuhteen ylläpitoon liittyviä toimenpiteitä HR-järjestelmän parissa, hallinto- ja toimistotöitä (mm. hakemuskäsittelyä, avustavaa palkanlaskentaa ja laskutusta) sekä tarpeen mukaan yhteydenpitoa työntekijöidemme ja asiakkaidemme kanssa.

Tarjoamme Sinulle:

- monipuolisen työnkuvan
- ammattitaitoisen ja aikaansaavan työyhteisön taustatueksesi
- mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviesi sisältöön

Odotamme Sinulta:

- energistä ja aikaansaavaa asennetta
- hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
- kykyä pitää useat langat käsissäsi samaan aikaan

Harjoittelu alkaa sopimuksen mukaan, joko tammikuussa tai helmikuussa 2019. Harjoitteluaika on palkaton, mutta harjoittelun jälkeen on mahdollista jatkaa työskentelyä palkallisessa kesätyössä kesällä 2019.

Kiinnostuitko? Lähetä cv ja hakemuksesi: http://smile2.likeit.fi/apply/52105488

Lisätietoja saat myös tarvittaessa sähköpostitse sanna.aho@smilepalvelut.fi 

Hakemuksien käsittely aloitetaan viikolla 2. tammikuussa 2019.

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.

Smile Henkilöstöpalvelut Oyj on vuonna 2014 perustettu valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys, jonka liiketoiminnan juuret ovat jo vuonna 2002 perustetussa yhtiössä.  Smile välittää työvoimaa yli 1 100 yritykselle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 10 000 osaajaa. Tarjoamme työntekijöillemme ja asiakkaillemme toimialakohtaiset ja asiantuntevat palvelut. Meiltä löytyy ammattilaiset muun muassa hotelli-, ravintola- ja catering-alalle, tapahtumiin ja promootioihin, rakentamiseen ja teollisuuteen, logistiikkaan ja kunnossapitoon, lääkäripalveluihin sekä koulutus- ja suorarekrytointipalvelut. Smilen vuoden 2017 liikevaihto oli 75,6 miljoonaa euroa ja yhtiö on kasvanut vahvasti. Lisätietoja Smilestä: www.smilepalvelut.fi