(Poistunut julkaisusta)

HR-harjoittelija
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2018

Haemme HR-HARJOITTELIJAA Smile Henkilöstöpalveluiden Joensuun toimipisteeseen, rakennus-, logistiikka- ja teollisuustoimialojen tiimiin. Olet kiinnostunut saamaan kokemusta henkilöstöpalvelualalta, mahdollisesti olet myös opiskellut alaa (esim. liiketalous ja hallinto) ja kiinnostunut lähtemään työkokeiluun (2,5 kk - 5 kk) henkilöstöpalvelualalle. Harjoittelijana työnkuvaasi kuuluvat työsuhteen ylläpitoon liittyviä toimenpiteitä HR-järjestelmän parissa, hallinto- ja toimistotöitä (mm. hakemuskäsittelyä, avustavaa palkanlaskentaa ja laskutusta) sekä tarpeen mukaan yhteydenpitoa työntekijöidemme ja asiakkaidemme kanssa.

 

Tarjoamme Sinulle:

- monipuolisen työnkuvan
- ammattitaitoisen ja aikaansaavan työyhteisön taustatueksesi
- mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviesi sisältöön

 

Odotamme Sinulta:

- energistä ja aikaansaavaa asennetta
- hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
- kykyä pitää useat langat käsissäsi samaan aikaan

 

Työkokeilu alkaa sopimuksen mukaan, joko tammikuussa tai helmikuussa 2019. Työkokeilun jälkeen on mahdollista jatkaa työskentelyä palkallisessa kesätyössä kesällä 2019.

Kiinnostuitko? Lähetä cv ja hakemuksesi: http://smile2.likeit.fi/apply/50255420

Lisätietoja saat myös tarvittaessa sähköpostitse sanna.aho@smilepalvelut.fi 

 

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana mutta tarkempi käsittely aloitetaan viikolla 2. tammikuussa 2019.

 

www.smilepalvelut.fi

 

Ilon kautta töihin.

 

Smile Henkilöstöpalvelut Oyj on vuonna 2014 perustettu valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys, jonka liiketoiminnan juuret ovat jo vuonna 2002 perustetussa yhtiössä.  Smile välittää työvoimaa yli 1 100 yritykselle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 10 000 osaajaa. Tarjoamme työntekijöillemme ja asiakkaillemme toimialakohtaiset ja asiantuntevat palvelut. Meiltä löytyy ammattilaiset muun muassa hotelli-, ravintola- ja catering-alalle, tapahtumiin ja promootioihin, rakentamiseen ja teollisuuteen, logistiikkaan ja kunnossapitoon, lääkäripalveluihin sekä koulutus- ja suorarekrytointipalvelut. Smilen vuoden 2017 liikevaihto oli 75,6 miljoonaa euroa ja yhtiö on kasvanut vahvasti. Lisätietoja Smilestä: www.smilepalvelut.fi