(Poistunut julkaisusta)

HR-harjoittelija
Barona Pohjanmaa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2018

Haluatko yhdistää työssäsi asiakaslähtöisyyden ja ihmisten kanssa työskentelyn? Oletko sinä meidän seuraava teollisuuden ja rakennusalan HR-talentti?
Haemme nyt harjoittelijaa suorittamaan opintoihin kuuluvaa harjoittelua Baronan Kokkolan toimistolle henkilöstö- ja rekrytointitehtäviin.

Barona on työelämää vastuullisesti uudistava rekrytoinnin ammattilainen ja muuttuvan työelämän asiantuntija, jonka teollisuuden alan tiimi tarjoaa sinulle taatusti loistopaikan uuden oppimiseen.

Baronalla pääset henkilöstöalan ytimeen ja osaksi ammattitaitoista tiimiä. Tässä tehtävässä pääset tutustumaan siihen, miten teollisuuden ja rakennusalan rekrytointeja tehdään suuressa mittakaavassa. Harjoittelun aikana sinulle tulevat tutuiksi laajan HR-järjestelmän käyttö, työhakemukset, puhelinhaastattelut ja moninaiset muut työsuhteen elinkaareen liittyvät avustavat tehtävät.

Toivomme sinun olevan soveltuvan alan opiskelija, (esim. tradenomi tai insinööri) jolta opintoihin kuuluva harjoittelu on vielä suorittamatta. Olet aidosti kiinnostunut henkilöstöalasta ja valmis oppimaan uutta erilaisten HR-tehtävien parissa. Aiempi osaaminen alasta, hyvät valmiudet tietotekniikan käyttöön ja positiivinen asenne ovat totta kai suuri plussa.

Harjoittelu sijoittuu joulukuun 2018 ja toukokuun 2019 välille. Sovimme tarkemman ajankohdan ja työskentelyajat kanssasi, mutta toivomme, että pystyt aloittamaan loppuvuoden aikana. Tavoitteena on, että harjoittelun jälkeen voisit jatkaa meillä HR-konsulttina työskentelyä.

Lähetä hakemuksesi ja tule osaksi Baronan mahtavaa tiimiä. Mikäli sinulle jäi jotain kysyttävää, Aluepäällikkö Tapani Pura vastaa lisäkysymyksiin numerossa 0505065280. (arkisin klo 8-16)