(Poistunut julkaisusta)

HR-harjoittelija
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2018

Uniflex Henkilöstöpalvelut on yksi pohjoismaiden johtavimpia rekrytointi- ja henkilöstöpalvelualan yrityksiä, joka toimii myös Suomessa. Uniflex on auktorisoitu rekrytointeja, henkilöstövuokrausta ja soveltuvuusarviointeja tarjoava yritys. Työnantajat etsivät kauttamme osaavia ja motivoituneita ammattilaisia mm. asiakaspalvelun, contact centerin, myynnin, logistiikan, rakennus- ja teollisuusalan vakituisiin ja määräaikaisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti alueellisten toimipisteidemme kautta. Voit tutustua lisää toimintaamme www.uniflex.fi. Lisäksi Uniflex löytyy myös facebookista ja instagramista.

Haemme avointa ja aktiivista harjoittelijaa henkilöstövuokrauksen ja rekrytoinnin tukitehtäviin vähintään 4-6 kuukaudeksi. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävässä pääset tutustumaan henkilöstöalaan ja rekrytoinnin saloihin.

HR-harjoittelija

Tehtäviisi kuuluu
Toimia HR -tiimin tukena avustavissa tehtävissä, kuten kandidaattipoolien hallinnoinnissa ja kandidaattirajapinnassa toimimisessa. Pääset mukaan seuraamaan rekrytointiprosesseja ja pääset tutustumaan kuinka rekrytointiorganisaatio toimii. Lisäksi avustat työsuhdehallintaan liittyvissä työtehtävissä.

Oletko etsimämme henkilö? Kyllä, jos;
- olet ammattikorkeakoulu-  tai korkeakouluopiskelija, esimerkiksi opintojesi loppusuoralla oleva liiketalouden opiskelija
- saat harjoittelusta opintopisteitä tai se on pakollinen osa opintojasi
- hallitset hyvin MS Office –työkalut, ja opit nopeasti käyttämään uusia järjestelmiä
- olet oma-aloitteinen ja kehityshaluinen tiimityöskentelijä

Tarjoamme sinulle
- mahdollisuuden hankkia arvokasta työkokemusta monipuolisessa roolissa
- harjoittelupaikan 4-6 kuukaudeksi, jossa pääset itsenäisesti oppimaan rekrytointialaa
- joustavan työajan keskimäärin 30 tuntia viikko mahdollistaen mm. mahdollisten tenttien suorittamisen työn ohella.

-työsopimus on palkallinen

Hae tehtävää mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan mahdollisesti jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Oheisen linkin kautta pääset jättämään CV:n ja hakemuksen järjestelmään. Lisätietoja tehtävästä saat Tiina Janerkolta tai Laura Honkaselta p.040 689 3200.