(Poistunut julkaisusta)

HR-harjoittelija
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2018

Etsimme reipasta ja positiivisella asenteella varustettua HR-harjoittelijaa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä tutustumaan kaupan alan rekrytointiprosesseihin, joita tehdään systemaattisella tarkkuudella ja laaja-alaisella kokonaisuuden hallinnalla. Tulemme syksyn aikana pyörittämään useita projekteja samanaikaisesti, jossa sinulle tarjoutuu mahdollisuus kehittää projektinhallintataitojasi.

Harjoittelun aikana sinulle tulevat tutuiksi niin HR-järjestelmien käyttö, työhakemukset, puhelinhaastattelut kuin työsuhteen elinkaareen liittyvät avustavat tehtävät, joissa tuet konsulttiemme työskentelyä. Toimit tavoitteiden saavuttamisen kannalta hyvin tärkeänä osana tiimiä. Työ edellyttää tarkkaa ja systemaattista luonnetta, joten ethän säikähdä massiivisten Excel-taulukoiden pyörittämistä. Kaiken tämän lisäksi pääset kartuttamaan arvokasta kokemusta HR-kentän tehtävistä asiantuntijaorganisaatiossamme.

Toivomme sinun olevan soveltuvan alan opiskelija, jolta puuttuu vielä opintoihin kuuluva harjoittelu. Haemme tehtävään henkilöä, jolta löytyy halua tutustua henkilöstöpalvelualaan ja kiinnostusta työntekijärekrytointeja kohtaan. Aiempi osaaminen kaupan alalta ja hyvät valmiudet tietotekniikan käyttöön ovat eduksi.

Harjoittelu sijoittuu syyskaudelle 2018, aloitus mahdollisuuksien mukaan jo heinäkuun puolivälin jälkeen, mutta myös elokuun alku on mahdollinen. Harjoittelijalla on mahdollisuus työskennellä eri projekteissa Helsingin Mikonkadulla tai Vantaan Tikkurilan toimipisteessä.

Tule innostumaan yhdessä tekemisestä, ainutlaatuisesta työkulttuurista ja HR-alan monimuotoisuudesta. Haethan tehtävään ja vastaat videokysymykseen mahdollisimman pian, viim. 26.6.2018, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa antaa Mari Pikkarainen, +358 44 509 2632, 15.6. klo 9-10 ja 20.6. klo 12-13.