(Poistunut julkaisusta)

HR-harjoittelija
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2018
VMP Varamiespalvelu on lähes 30 vuotta toimialaa kehittänyt, yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä, jonka ydinosaamista on henkilöstövuokraus ja rekrytointi kaikille toimialoille. Meillä on ilo tarjota osa-aikaisia ja vakituisia työtehtäviä vuosittain 3 000 asiakasyrityksen palveluksessa lähes 14 000 työntekijälle. Meillä on Henkilöstöpalveluyritysten Liiton auktorisointi. www.vmp.fi
Toimenkuva
Opinnot viittä vaille valmiit, mutta harjoittelu vielä suorittamatta? Onko tavoitteenasi kehittyä hr:n ammattilaiseksi ja haluat oppia alasta mahdollisimman paljon?

Etsimme Kemin toimistollemme tulevaisuuden osaajaa suorittamaan opintoihin kuuluvaa palkatonta työharjoittelua. Harjoittelu on hyvin käytännönläheistä ja pääset sekä näkemään että tekemään käytännössä henkilöstöhallinnon tehtäviä monipuolisesti. Harjoittelun aikana tutustut henkilöstöpalveluiden tehtäväkenttään; työhakemuksien käsittelyyn, työpaikkahaastatteluihin, keikkojen buukkauksiin, työsopimuksien tekemiseen sekä moniin muihin toimistotyön päivittäisiin tehtäviin. Työyhteisömme on täynnä energiaa ja olemme työtä pelkäämätön iloinen joukko! Täällä opit varmasti paljon!
Odotamme sinulta
Toivomme hakijalta tarkkuutta, sosiaalista pelisilmää ja halua toimia VMP:n tiimissä. Luottamuksellisuus on tehtävässä ehdottoman tärkeää.
Olet reipas, sosiaalinen ja motivoitunut oppimaan ja tartut innolla erilaisiin tehtäviin.
Koulutus ja työkokemus
Opiskelet opinnoissasi jo hyvässä vauhdissa, tai etsit ovea työelämään ja haluat päästä siihen kiinni työkokeilun muodossa. Meiltä saat hyvää työkokemusta ja kontakteja, jotka varmasti auttavat sinua eteenpäin työurallasi.
Muut tiedot
Lähetä hakemus ja cv sähköpostilla osoitteeseen kemi@vmp.fi tai tule käymään toimistollamme. Harjoittelun aloitusajankohta on sovittavissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Kesto
sop.mukaan
Lisätietoja
Anu Grönlund, kemi@vmp.fi, 0400 440 834
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 28.02.2018 mennessä.